Bose QuietComfort® Earbuds II

Myynnissä 2022–2024

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteen asentaminen

Lue, miten voit määrittää tuotteen, liittää komponentteja ja nauttia sen kaikkien ominaisuuksien eduista.

Lisää kuulokkeet Bose Music -sovellukseen.

Lataa ja asenna maksuton Bose Music -sovellus mobiililaitteesi sovelluskaupasta. Bose Music -sovelluksen avulla voit asentaa tuotteen ja hallita sitä mobiililaitteella, kuten älypuhelimella tai tabletilla.

Avaa ap -voimanoton käytön aloittaminen

•   Jos avaat sovelluksen ja saat kehotteen sallia sijaintipalvelun tai Bluetooth™-oikeudet, salli ne
    Vinkki: THES käyttää dso sovellusta tuotteen havaitsemiseen  ja tunnistamiseen. Jos et salli niitä, sovellus ei löydä tuotetta
  • Jos sinulla ei ole Bose-tiliä, valitse Luo tili ja noudata sovelluksen ohjeita
  • Jos sinulla on jo Bose-tili, valitse Kirjaudu sisään ja anna käyttäjätunnuksesi ja salasanasi

Lisää kuulokkeet tilillesi

1. Pidä latauskotelon Bluetooth-painiketta painettuna, kunnes kuulet ilmoituksen ”Valmis yhdistämään”.  Jos kuulokkeet eivät ole korvissa, pidä Bluetooth -painiketta painettuna latauskotelossa, kunnes kuulokkeen tilavalo alkaa palaa hitaasti sinisenä
  2. Valitse Bose Music -sovelluksen My Bose (Oma Bose) -näytössä +.
  3. Valitse kuulokkeet ja kehykset
  4. Valitse kuulokkeet ja seuraa näytön ohjeita