Bose QuietComfort® 45 Headphones

Myynnissä 2021–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteen asentaminen

Lue, miten voit määrittää tuotteen, liittää komponentteja ja nauttia sen kaikkien ominaisuuksien eduista.

Lisää kuulokkeet Bose Music -sovellukseen.

Bose Music -sovelluksen lataaminen

Ilmainen Bose Music -sovellus icon voit määrittää ja hallita kuulokkeita mobiililaitteella, valita äänikehotteen kielen, säätää melunvaimennuksen tasoa ja paljon muuta. Lisätietoja on kohdassa Bose Music -sovelluksen lataaminen.
  •   Jos avaat sovelluksen ja saat kehotteen sallia sijaintipalvelun tai Bluetooth™-oikeudet, salli ne.
    Vinkki: THES käyttää dso sovellusta tuotteen havaitsemiseen  ja tunnistamiseen. Jos et salli niitä, sovellus ei löydä tuotetta.
  • Jos sinulla ei ole Bose-tiliä, valitse Create Accdoun tja noudata sovelluksen ohjeita.
  • Jos sinulla on jo Bose-tili, valitse Log i nja kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.

Lisää kuulokkeet tilillesi

1. Pidä Powe rswitch -painiketta painettuna oikealle (kohti Bluetooth-kuvaketta), kunnes Bluetooth-merkkivalo vilkkuu sinisenä. Jos kuulokkeet ovat päässäsi, kuulet Ready to Connect (Valmis muodostamaan yhteyden) -ilmoituksen.
  2. Napauta Bose Music -sovelluksen My Bose (Oma Bose) -näytössä + -painiketta.
  3. Valitse kuulokkeet ja kehykset
  4. Valitse kuulokkeet ja seuraa eApp-ohjeita.