Bose Sleepbuds™ II

Myynnissä 2020–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteen asentaminen

Lue, miten voit määrittää tuotteen, liittää komponentteja ja nauttia sen kaikkien ominaisuuksien eduista.

Nuput määritetään seuraavasti:

Ennen aloittamista

•  Ennen kuin käytät nukkua yöuneen, anna sen latautua täyteen ja kalibroi akun varaustaso. Kun akku on ladattu, latauskotelon vasemmassa ja oikeassa reunassa olevat pitkät valopalkit palavat, kun kotelo avataan
  • Sleepsilmut on suunniteltu vaimentamaan melua ja häiriöitä nukkuessasi. Tämän vuoksi ne voivat vaikuttaa kykyysi kuulla muita ääniä, kuten hälytyksiä, varoitusjärjestelmiä, ihmisiä tai lemmikkieläimiä

Bose Sleep -sovelluksen lataaminen

Lataa maksuton Bose Sleep ap -tukiasema App Storesta tai Google Pla -palvelusta, jotta voit hallita uneliaisia, hallita herätysääneitä, valita peittämisen ääniä ja määrittää lisäasetuksia.

Virran kytkeminen

1. Kun Bose-logo osoittaa itseäsi kohti, avaa latauskotelon kansi liu'uttamalla sitä poispäin itsestäsi
  1. Odota, että latausvalot vilkkuvat hitaasti valkoisena, ja irrota ne sitten latauskotelosta.
    Vinkki: Jos poistat ne liian nopeasti, ne eivät ehkä saa virtaa tai ne eivät saa yhteyttä Sleep-sovellukseen.

Virran katkaiseminen

Katkaise virta asettamalla unikuulokkeet latauskoteloon. Odota, että latausvalot vilkkuvat hitaasti valkoisena ja sulje sitten kotelo.

Mobiililaitteen yhdistäminen

Irrota uneliakuulokkeet latauskotelosta niin, että ne saavat virtaa, avaa Bose Sleep -sovellus ja seuraa eApp -ohjeita. Bose Sleep -sovelluksen avulla pystyt hallitsemaan kuulokkeitasi, asettamaan herätyksiä, valitsemaan peittävät äänet ja tekemään lisämäärityksiä.

Mobiililaitteen yhteyden katkaiseminen

Android-käyttäjät: Katkaise laitteen yhteys Bose Sleep -sovelluksella. Voit myös poistaa Bluetooth-yhteyden laitteesta ja katkaista yhteyden muihin Bluetooth-laitteisiin.
Apple-käyttäjät:  Valitse laitteen Bluetooth-asetuksista unen unohtaminen.  Katkaise sitten laitteen Bluetooth-yhteys ja kytke se uudelleen päälle, jotta yhteys katkeaa.

Mobiililaitteen yhdistäminen uudelleen

Kun uneliakuulokkeet käynnistyvät, ne yhdistetään automaattisesti viimeksi liitettyyn laitteeseen (kun laitteen Bluetooth-toiminto on käytössä ja se on kantaman sisällä).

Sopivan äänenvoimakkuuden valinta

Säädä äänenvoimakkuus t kohinan peittäminen ympärilläsi olevan äänen mukaan. Äänenvoimakkuuden pitäisi olla sellainen, että se peittää untasi häiritsevät äänet, muttei sellainen, ettet voi kuulla tarpeellisia ääniä.

Aseta Bose Sleep -sovelluksessa äänenvoimakkuus ensin alhaisimmalle tasolle ja lisää sitä, kunnes se on miellyttävällä tasolla. Mitä pienempi äänenvoimakkuus on, sitä todennäköisemmin kuulet ne äänet, jotka haluat kuulla.

Tietoisuus ympäristöstä

Jos et ole varma, pystytkö kuulemaan muut äänet käyttäessäsi unikuulokkeita, kokeile seuraavia keinoja:

Perusvinkkejä:
  • Bose Sleep -sovellus antaa varoituksen, jos lisäät äänenvoimakkuutta tiettyä tasoa suuremmaksi. Lisää tietoisuutta asettamalla äänenvoimakkuus alle tämän tason. Tutkimuksemme perusteella uskomme, että tämä parantaa kykyäsi kuulla ääniä ympäristössäsi, kun käytät räntäpuppuja
  • Jos nukut kumppanisi kanssa, voit pyytää häntä auttamaan sinua pysymään tietoisena ympäristöstäsi unikuulokkeita käyttäessäsi.
Lisävinkkejä:
Näiden vinkkien ansiosta uneliavaimennusta ei voi käyttää häiritsevällä tavalla, mutta voit myös lisätä ympäristöäsi koskevaa tietoisuutta:
  • Käytä vain yhtä kuuloketta.
  • Aseta peittoääni siten, että se lakkaa tietyn ajan kuluttua eikä soi koko yötä. Voit tehdä tämän asettamalla uniajastimen peittoäänelle Bose Sleep -sovelluksessa.