L1 Pro32 Portable Line Array System ja Sub2 Powered Bass Module

Myynnissä 2020 lähtien tähän hetkeen

EIKÖ TÄMÄ OLE SINUN TUOTTEESI?
Vahvista tuotteesi alta, niin voimme tarjota sinulle parasta mahdollista tukea.
Select your product
Product image
TUKIVAIHTOEHDOT TUOTTEELLE
Loading
HAKU
Kirjoita hakusana yllä olevaan kenttään.
Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteen asentaminen

Lue, miten voit määrittää tuotteen, liittää komponentteja ja nauttia sen kaikkien ominaisuuksien eduista.

Järjestelmän asentaminen:

Huomautus: Järjestelmän USB-porttia käytetään vain järjestelmäpäivityksiin.

Kaiuttimien ja jalustan liittäminen

1. Aseta alempi kaiutinjärjestelmä jalustalle, niin nlujasti asettaa arran jalustalle
  2. Liu'uta ylempi kaiutinryhmä alaryhmän yläosassa olevaan liittimeen ja paina ntiukasti yläryhmä alaryhmään
  3. Liitä SubMatch-kaapeli virtatelineestä (virtaliitännän vieressä) bassoyksikön SUBMATCH IN -porttiin.

Virran kytkeminen ja katkaiseminen

1. Liitä virtajohto jalustan VIRTALIITÄNTÄÄN ja toimivaan pistorasiaan
  2. Liitä virtajohto bassoyksikön VIRTALIITÄNNÄSTÄ toimivaan pistorasiaan
  3. Paina virtatelineessä VIRTAPAINIKETTA
  4. Paina bassoyksikön VIRTAPAINIKETTA .

Yhdistetään ääntä

Kanavat 1 ja 2
  1. Valitse liitetyn lähteen esiasetus painamalla ToneMatch-painiketta:
    1. Valitse MIC , kun liität äänimikrofonia
    2. Valitse INST , kun liität akustista kitaraa
    3. Valitse pois , kun liität toisen äänilähteen
    4. Valitse lisää esiasetuksia L1 Mix -sovelluksella. Lisätietoja on kohdassa ToneMatch-esiasetusten valitseminen
  2. Liitä äänilähde XLR-kaapelilla tai 1/4 tuuman (6.35 mm) TS- tai TRS-kaapelilla yhdistelmäliittimellä
  3. Jos lähdelaitteessa on äänenvoimakkuuden säädin, säädä se haluamallesi tasolle.
  4. Jos laite tarvitsee fantomin virtaa, paina FANTOMIN painiketta niin, että sen yläpuolella oleva valo palaa
Kanava 3
  1. Liitä langaton Bluetooth-laite tai kiinteä lisälaite
    Huomautus: AUX -liitäntöjä ja Bluetooth-tuloa voidaan käyttää samanaikaisesti
    • Liitä linjatason äänilaitteet 1/8 tuuman (3.5 mm) tai 1/4 tuuman (6.4 mm) AUX TRS -liitäntöihin
    • Yhdistä Bluetooth-laite pitämällä Bluetooth-painiketta painettuna, kunnes se vilkkuu sinisenä. Valitse sitten Bose-järjestelmä sen laitteen Bluetooth-valikosta, johon haluat muodostaa yhteyden
  2. Säädä liitetyn laitteen äänenvoimakkuutta
    Vinkki: Toistolaitteissa laitteen äänenvoimakkuus on yleensä säädettävä mahdollisimman suureksi tai mahdollisimman suureksi ilman vääristymiä

ToneMatch-mikserin liittäminen

KoneMatch-portin avulla asetusten määrittäminen on helppoa. Lisätietoja on kohdassa ToneMatch-mikserin liittäminen.

Kanavien asetusten määrittäminen

Lisätietoja järjestelmän taajuuskorjaimen tai kanavan voimakkuuden, taajuuskorjaimen ja kaiun säätämisestä on kohdassa laitteen äänisäätimet .

Lisäkaiuttimien yhdistäminen

Liitä liitäntäpaneelissa LINE OUT mono XLR -liitäntään toisen kaiuttimen tai äänilaitteen tuloliitäntä. Tämän liittimen signaali on sekoituksen jälkeen.

Yleiset asetukset

Seuraavassa on joitakin yleisiä L1 Pro -järjestelmän asetuksia. Valitse vaihtoehto, jos haluat nähdä tyypillisen kytkentäkaavion.

Kitara ja laulu

Kitara, laulu ja Bluetooth-laite

Kitara, laulu ja näppäimistö tai taustakappale

Kitara ja laulu kahdella L1 Pro -järjestelmällä

Kitara ja laulu, S1 Pro näyttönä

Kitara ja laulu T8S-mikserin avulla

Stereoasetukset kitaraa ja laulua varten T4S-mikserin avulla

Stereo-DJ-asetukset

DJ-asetukset, joissa on kaksi bassokaiutinta

DJ-asetukset ja kaksi bassokaiutinta kardioiditilassa