L1 Pro16 -siirrettävä kaiutinjärjestelmä

Myynnissä 2020 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteen asentaminen

Lue, miten voit määrittää tuotteen, liittää komponentteja ja nauttia sen kaikkien ominaisuuksien eduista.

Määritä järjestelmä.

Huomautus: Järjestelmän USB-porttia käytetään vain järjestelmäpäivityksiin.

Kaiutinjärjestelmän ja virtatelineen liittäminen

Kaiutinjärjestelmä voidaan liittää laajennukseen tai ilman sitä. Liittäminen ilman laajennusta voi olla hyödyllistä esimerkiksi, kun olet korotetussa tasossa, jolloin järjestelmä on lähempänä yleisön korvatasoa.
  1. Kohdista jatkoliittimen liitäntä  jalustassa olevaan liitäntään ja paina jatkokappale tukevasti jalustassa olevaan liitäntään
  2. Kohdista liitäntärotta Th espeaker-järjestelmän alaosa jatkoliittimen päällä olevaan liittimeen ja paina kaiutin tukevasti jatkoliittimeen.
    Vinkki: Kun osat on liitetty oikein, niiden välillä ei saa olla näkyviä rakoja.

Virran kytkeminen ja katkaiseminen

Liitä virtajohto jalustassa olevasta VIRTALIITÄNNÄSTÄ toimivaan pistorasiaan. Paina sitten JÄRJESTELMÄN takaosassa OLEVAA VIRTAPAINIKETTA : Kun virta on kytketty, virtapainikkeen yläpuolella oleva valo palaa.

Yhdistetään ääntä

Kanavat 1 ja 2
  1. Valitse liitetyn lähteen esiasetus painamalla ToneMatch-painiketta:
    1. Valitse MIC , kun liität äänimikrofonia
    2. Valitse INST , kun liität akustista kitaraa
    3. Valitse pois , kun liität toisen äänilähteen
    4. Valitse lisää esiasetuksia L1 Mix -sovelluksella. Lisätietoja on kohdassa ToneMatch-esiasetusten valitseminen
  2. Liitä äänilähde XLR-kaapelilla tai 1/4 tuuman (6.35 mm) TS- tai TRS-kaapelilla yhdistelmäliittimellä
  3. Jos lähdelaitteessa on äänenvoimakkuuden säädin, säädä se haluamallesi tasolle.
  4. Jos laite tarvitsee fantomin virtaa, paina FANTOMIN painiketta niin, että sen yläpuolella oleva valo palaa
Kanava 3
  1. Liitä langaton Bluetooth-laite tai kiinteä lisälaite
    Huomautus: AUX -liitäntöjä ja BluetoothINPINPINPUT-liitäntää voi käyttää samanaikaisesti
    • Liitä linjatason äänilaitteet 1/8 tuuman (3.5 mm) tai 1/4 tuuman (6.4 mm) AUX TRS -liitäntöihin
    • Yhdistä Bluetooth-laite pitämällä Bluetooth-painiketta painettuna, kunnes se vilkkuu sinisenä. Valitse sitten Bose-järjestelmä sen laitteen Bluetooth-valikosta, johon haluat muodostaa yhteyden
  2. Säädä liitetyn laitteen äänenvoimakkuutta
    Vinkki: Toistolaitteissa laitteen äänenvoimakkuus on yleensä säädettävä mahdollisimman suureksi tai mahdollisimman suureksi ilman vääristymiä

ToneMatch-mikserin liittäminen

KoneMatch-portin avulla asetusten määrittäminen on helppoa. Lisätietoja on kohdassa ToneMatch-mikserin liittäminen.

Kanavien asetusten määrittäminen

Lisätietoja järjestelmän taajuuskorjaimen tai kanavan voimakkuuden, taajuuskorjaimen ja kaiun säätämisestä on kohdassa laitteen äänisäätimet .

Lisäkaiuttimien yhdistäminen

Liitä liitäntäpaneelissa LINE- TAI Tmono XLR -liitäntään toisen aktiivikaiuttimen tai äänilaitteen tuloliitäntä. Tämän liittimen signaali on sekoituksen jälkeen.

Yleiset asetukset

Seuraavassa on joitakin yleisiä L1 Pro -järjestelmän asetuksia. Valitse vaihtoehto, jos haluat nähdä tyypillisen kytkentäkaavion.

Kitara ja laulu

Kitara, laulu ja Bluetooth-laite

Kitara, laulu ja näppäimistö tai taustakappale

Kitara ja laulu kahdella L1 Pro -järjestelmällä

Kitara ja laulu, S1 Pro näyttönä

Kitara ja laulu T4S-mikserin kanssa

Stereo-DJ-asetukset

DJ-asetukset ja subwoofer