Videobar VB1

Myynnissä 2020 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteen asentaminen

Lue, miten voit määrittää tuotteen, liittää komponentteja ja nauttia sen kaikkien ominaisuuksien eduista.

Videobar VB1 -laitteen määrittäminen:

img alt= vb1-yhteyspaneeli. Verkko, virta, äänitulo, ohjaustulo, USB-C, HDMI-näyttö src= https://assets.bosecreative.com/transform/afdb3bc6-812f-4d67-a8ba-6518f5948acb/vb1_set-up-connections" style= width: 1200 pikseliä; korkeus: 400 pikseliä; />
  1. Liitä videopalkin takaosassa oleva USB-C-kaapeli (sisältyy toimitukseen) USB-C-liitäntään ja PC -porttiin. Jätä tämän kaapelin toinen pää kokousten isäntäkoneiden ulottuville, jotta ne voivat helposti liittää tietokoneensa. Jos kokousta isännöivässä tietokoneessa ei ole USB-C-porttia, liitä USB C-to-A -sovitin (sisältyy toimitukseen) USB-C-kaapelin tietokoneen päähän.
  2. Jos haluat näyttää videokuvaa isäntätietokoneesta videonäyttöön tai -näyttöön, liitä HDMI-kaapeli (sisältyy toimitukseen) videopalkin HDMI-näyttöporttiin videon näytön tai näytön HDMI-porttiin. Isäntätietokoneessa on oltava asennettuna uusin DisplayPort-ohjain (saatavilla osoitteessa displaylink.com/downloads), ja kuvapalkin DisplayPort-asetuksen on oltava käytössä, jotta HDMI-lähtö toimii. Lisätietoja on ohjeaiheessa DisplayPort Link-/HDMI-lähdön ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä. ARC-yhteensopivaa HDMI-liitäntää ei tarvita, koska ARC-liitäntää ei tueta.
  3. Jos haluat käyttää kiinteää verkkoyhteyttä, liitä Ethernet-kaapeli (lisävaruste) videopalkin verkkoportin ja huoneen verkkoyhteyden (esimerkiksi Verkkotukiasema, LAN-portti, verkkokytkin/reititin jne.).
  4. Jos haluat toistaa ääntä laitteesta, jossa on analoginen äänilähtö, liitä 3.5 mm:n stereokaapeli (lisävaruste) videopalkin takana olevaan Audio In -liitäntään. Kaapelin toisessa päässä oleva liitäntätyyppi määräytyy liitetyn laitteen mukaan. Tämän tulon ääni toistetaan samanaikaisesti USB- ja/tai Bluetooth-yhteydellä liitettyjen laitteiden kanssa. Tätä tuloa ei voi käyttää mikrofonitason äänen kanssa.
  5. Liitä Bose-virtalähde (sisältyy toimitukseen) virtaliitäntään .
  6. Liitä virtalähde virtalähteeseen virtajohdolla (mukana). VB1 käynnistyy automaattisesti, kun se kytketään virtalähteeseen.