Bose TV Speaker -kaiutin

Myynnissä 2020 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteen asentaminen

Lue, miten voit määrittää tuotteen, liittää komponentteja ja nauttia sen kaikkien ominaisuuksien eduista.

Määritä, mihin tuote sijoitetaan.

Lisätietoja kaiuttimien sijoittamisesta on kohdassa kaiuttimien sijoittaminen ja sijoittaminen.

Liitä laite:

Liitä laitteen virtajohto pistorasiaan.

Liitä tuote:

Television yhdistäminen, jos siinä on HDMI (ARC) -liitäntä

1. Liitä HDMI-kaapeli television HDMI (ARC) -liitännästä kaiuttimeen
  2. Liitä muut laitteet (esim. Kaapeli- tai Blu-ray-soitin) television käytettävissä oleviin tuloihin
  3. Ota TV-valikossa käyttöön ARC ja CEC. (Huomautus: Televisiot voivat viitata CEC:ään eri nimillä ja ottaa sen oletusarvoisesti käyttöön)

Television yhdistäminen, jos siinä ei ole HDMI (ARC) -liitäntää

1. Liitä kaiuttimen OPTICAL IN -liitäntä television OPTICAL OUT -liitäntään. Televisioissa liitännässä voi olla merkintä Digital Out, Optical Outputtai S/PDIF
    Vinkki: Jos televisiossa ei ole optista lähtöä, liitä kaiuttimen AUX IN -liitäntä television 1/8" (3,5 mm)- tai 2 RCA-lähtöliitäntöihin. Televisioissa liitännässä voi olla merkintä Audio Out tai Heafone. Jos liität television punaiseen ja valkoiseen RCA-kaksoisliitäntään, voit käyttää stereo-RCA-to-1/8" (3,5 mm) -sovitinta
  2. Kun yhteys on muodostettu, avaa TV-valikko ja etsi ääni- tai ääniasetuksia. Valitse ja poista TV-kaiuttimet käytöstä
  3. Kun television kaiuttimet on poistettu käytöstä, etsi äänilähtö -vaihtoehto. Jos käytettävissä, määritä asetukseksi kiinteä. Jos tämä ei ole mahdollista, nosta television äänenvoimakkuus mahdollisimman kovalle.

Bluetooth®-laitteen yhdistäminen

Lisätietoja on kohdassa Bluetooth®-laitteen liittäminen.

Lisävarusteena saatavan bassoyksikön yhdistäminen

Lisätietoja on kohdassa bassoyksikön liittäminen.

Useamman kuin yhden laitteen yhdistäminen kaiuttimeen

Tarvittaessa voit liittää enintään kolme laitetta kaiuttimen HDMI-, OPTICAL IN - ja AUX IN -liitännöillä. Paina näissä kokoonpanoissa kaukosäätimen TV -painiketta ja kytke sitten virta vain siihen laitteeseen, jonka haluat kuulla. Jos kaiuttimeen on kytketty virta useammasta kuin yhdestä laitteesta, kaiutin valitsee automaattisesti sen havaitsemansa laitteen, joka ei ehkä ole haluamasi laite.