Laitteen asentaminen

Lue, miten voit määrittää tuotteen, liittää komponentteja ja nauttia sen kaikkien ominaisuuksien eduista.

Määritä Smart Soundbar 600.

Ennen aloittamista

Määritä soundbar

1. Jos soundbar-kaiutinta ei ole liitetty virtalähteeseen, liitä soundbar-kaiuttimen virtajohto pistorasiaan. Valopalkki vilkkuu noin 30 sekunnin ajan, kun se käynnistyy, ja palaa sitten oranssina
  2. Avaa Bose Music -sovellus mobiililaitteessa. Jos et ole kirjautunut sisään, Kirjaudu sisään tai luo tili
  3. Salli ne, jos sovellus pyytää sallimaan sijaintipalvelun, lähiverkon tai Bluetooth-yhteyden käyttöoikeudet. Näitä toimintoja käytetään, jotta sovellus voi tunnistaa ja hallita tuotteesi. Jos et salli niitä, sovellus ei löydä tuotetta
  4. Valitse älykkäät kaiuttimet, soundbar-kaiuttimet ja vahvistin, ampeerit. Sovellus alkaa etsiä Bose Music -sovelluksen kanssa yhteensopivia tuotteita (asetustilassa)
     searching nearby

5. Jos kuvassa ei näy soundbar-kaiutinta, pyyhkäise vasemmalle, jotta näet muut tuotteet, ja valitse sitten Lisää.
    Jos Set Up New Product (Määritä uusi tuote) -näyttö ei tule näkyviin, napauta My Bose (Oma Bose) -kuvaketta icon lisää tuote napauttamalla sen vasemmassa yläkulmassa olevaa + -merkkiä
    Add button below product image and product name
    Jos sovellus ei löydä tuotetta, katso kohtaa sovellus ei havaitse Wi-Fi-tuotetta asennuksen aikana

6. Valitse langaton verkko ja kirjoita verkon salasana. Valitse sitten Yhdistä
    Wi-Fi network name and password fields
    Valitse piilotettujen verkkojen kohdalla Enter Wi-Fi jaanna sitten verkon tiedot

7. Valitse soundbar-kaiuttimen nimi tai kirjoita mukautettu nimi ja valitse sitten näytön alareunasta Tallenna
    list of room names

8. Valitse jakamisnäytössä Kyllä , jos haluat, että myös muut verkon Bose Music -tilit käyttävät tätä tuotetta. Voit myös valita ei kiitos, jos haluat säilyttää tämän tuotteen vain tililläsi
    Buttons to enable or disable Sharing

9. Liitä HDMI-kaapeli SoundBarin HDMI ARC -liitännästä television HDMI ARC (tai eARC) -liitäntään ja valitse Seuraava
    HDMI ARC (Audio Return Channel) -liitännän avulla televisio voi lähettää ääntä soundbar-kaiuttimeen. Jos televisiossa ei ole HDMI-liitäntää, jossa on merkintä ARC tai eARC, liitä televisio optisella kaapelilla soundbar-kaiuttimeen
    Connect TV with HDMI

10. Jos käytät lisäbassoyksikköä tai surround-kaiuttimia, valitse Connect(Yhdistä). Muussa tapauksessa valitse Do it later (Tee myöhemmin)
    Connect accessory speakers

11. Määritä puheavustaja valitsemalla Alexa. Jos et halua käyttää avustajaa tai lisätä Alexaa myöhemmin, valitse oikeassa yläkulmassa Ohita. Lisätietoja on kohdassa Amazon Alexa -virtuaaliavustajan lisääminen tai poistaminen.
  12. Aloita soundbar-kaiuttimen käyttö napauttamalla Aloita
    Setup complete button