Bose Frames Tenor

Myynnissä 2020–2022

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteen asentaminen

Lue, miten voit määrittää tuotteen, liittää komponentteja ja nauttia sen kaikkien ominaisuuksien eduista.

Lisää kehyksesi Bose Music -sovellukseen.

Lataa ja asenna maksuton Bose Music -sovellus mobiililaitteesi sovelluskaupasta. Bose Music -sovelluksen avulla voit asentaa tuotteen ja hallita sitä mobiililaitteella, kuten älypuhelimella tai tabletilla.

Aloita avaamalla sovellus

•    Jos saat kehotteen sallia sijaintipalvelun tai Bluetooth-luvan sfor-sovellukseen, salli ne
    Vinkki: THES käyttää dso sovellusta tuotteen havaitsemiseen  ja tunnistamiseen. Jos et salli niitä, sovellus ei löydä tuotetta
  • Jos sinulla ei ole Bose-tiliä, valitse Luo tili ja noudata sovelluksen ohjeita
  • Jos sinulla on jo Bose-tili, valitse Kirjaudu sisään ja anna käyttäjätunnuksesi ja salasanasi

Lisää ruudut tilillesi

1. Lisää tuote napauttamalla sivun alareunassa olevaa +-painiketta My Bose (Oma Bose) -näytössä
  2. Valitse kuulokkeet ja kehykset
  3. Etsi tuote pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja valitse Lisää tuote.
    Huomautus:: Jos et näe tuotettasi:
    • Pidä oikeassa temppelissä olevaa painiketta painettuna, kunnes kuulet ilmoituksen Ready to Connect (Valmis muodostamaan yhteyden) tai tilan merkkivalo vilkkuu sinisenä
    • Varmista, että Bluetooth on käytössä laitteessa, jossa on sovellus
    • Katkaise laitteesta virta ja kytke se uudelleen
    • Sulje Bose Music -sovellus läheisissä laitteissa
  4. Kun olet valinnut kehykset, noudata näytön ohjeita
    Huomautus:: Jos käytössä on Apple iOS -laite, valitse Bluetooth-pariliitospyyntö-ponnahdusikkunassa Yhdistä.