Kaiuttimia ei voi luoda Bose-sovelluksessa

Liittyvät virhekoodit: C3-SC3004
Jos et voi luoda kaiuttimen nirettä muiden Bos esmar -kaiuttimien tai soundbarien kanssa, jos näyttöön tulee virheilmoitus, että ryhmitystoimintoa ei tueta, kokeile seuraavaa:

Varmista, että kaikkien Bose-järjestelmien ohjelmistot ovat ajan tasalla.

Tarkista kunkin Bose-järjestelmän ohjelmistoversio. Jos järjestelmässä ei ole uusinta versiota, päivitä se. Lisätietoja on kohdassa ohjelmisto- tai laiteohjelmistoversion tarkistaminen ja tuotteen ohjelmiston tai laiteohjelmiston päivittäminen .

Tarkista, voidaanko kutakin kaiutinta ohjata Bose-sovelluksella.

Jotta kaiuttimet voidaan ryhmitellä, kaikkien on oltava saatavilla Bose-tililläsi. Voit tarkistaa, ovatko kaiuttimet, yrittämällä ohjata kutakin kaiutinta sovelluksesta (eli säätämällä kaiuttimen äänenvoimakkuutta). Jos sovellus ei näytä kaiutinta tai ilmaisee, että se ei ole käytettävissä, lisää kaiutin tilillesi. Lisätietoja on kohdassatuotteen asentaminen.

Nollaa tuote.

Vaikka laite käynnistetään uudelleen älypuhelimessa, se on ehkä nollattava tarvittaessa pienten ongelmien korjaamiseksi. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Käynnistä laite uudelleen ja käynnistä Bose-sovellus.

Elektroniikka on käynnistettävä ajoittain uudelleen pienten ongelmien korjaamiseksi. Tämä tehdään yleensä antamalla fthe deviane ecomally ja käynnistämällä se sitten uudelleen.

Poista Bose-sovelluksen asennus ja asenna se uudelleen.

Jos eApp- sovelluksessa ilmenee ongelma, poista se laitteesta, lataa dreinstall-ohjelma ja yritä uudelleen.