SoundTouch 300 -soundbar-kaiutin

Myynnissä 2016–2018

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteesta ei kuulu ääntä

Jos laite näyttää olevan asennettu oikein, mutta se ei tuota ääntä, kokeile seuraavia toimia:

Varmista, että järjestelmä on kytketty oikein.

Johto on saattanut irrota tai se on yhdistetty väärin. Tarkista liitäntäkaapelien sijainti ja sijainti molemmissa päissä. Lisätietoja järjestelmän liitännöistä on kohdassa laitteen määrittäminen.

Etsi TV-valikosta asianmukaiset ääni- ja ääniasetukset.

Monissa televisioissa on valikkoasetus, jonka avulla ääntä voidaan lähettää muihin kaiuttimiin kuin television kaiuttimiin. Siirry TV-valikossa kohtaan Ääniasetukset ja etsi vaihtoehto TV-kaiutin tai äänilähtö (tai jokin muu vastaava). TV-kaiuttimet on ehkä kytkettävä pois käytöstä, ja lähtöliitännän asetukseksi on ehkä määritettävä kiinteät tai ulkoiset kaiuttimet. (Vihje: Jos kiinteää lähtötehoa ei ole, television äänenvoimakkuutta on ehkä lisättävä, jotta se voidaan kuunnella Bose-kaiuttimien kautta – jopa t  -kaiuttimet ovat turne .)

Jos laite on liitetty HDMI-liitännän kautta, etsi siihen liittyviä ääniasetuksia liitetyn laitteen valikosta.

Liitetyn laitteen asetusvalikossa (esim. Kaapeli- tai Blu-ray-soitin), etsi ääniasetuksia. Monissa HDMI-liitännän kautta ääntä lähettävässä laitteessa voi olla ARC- tai CEC-toiminto. Kokeile ottaa ne käyttöön. Jos laite muodostaa yhteyden televisioon ja sitten Bose-järjestelmään, etsi näitä asetuksia sekä laite- että TV-valikoista. (Huomautus: CEC:n nimi voi olla eri laitevalikossa merkin mukaan. Lisätietoja on artikkelissa eri merkit käyttävät CEC-nimiä.)

Tarkista, onko HDMI IN Direct Audio -asetus käytössä SoundTouch-sovelluksessa.

SoundTouch-sovelluksessa voit  valita HDMI IN Direct Audio -asetuksen avulla äänen soundbariin liitetystä HDMI-laitteesta. Jos asetus on määritetty tai se on määritetty väärin, kaukosäädin saattaa valita äänen, joka ei vastaa T Vvideo -kuvaa. Lisätietoja on kohdassa HDMI IN Direct Audio -liitännän ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä.

Tarkista Bose-järjestelmän äänenvoimakkuus.

Varmista, että järjestelmän äänenvoimakkuus ei ole alhaalla. Lisää äänenvoimakkuutta asteittain äänenvoimakkuuden säätimellä.

Lisää liitetyn laitteen äänenvoimakkuutta.

Määritä laitteen volum eto 90–100 % lähettämään vahva signaali tuotteeseesi. Säädä sitten äänenvoimakkuutta laitteen avulla.

Jos verkossa on useita Bose-järjestelmiä, varmista, että SoundTouch-sovelluksessa on valittu oikea järjestelmä.

Jos sinulla on useita Bose-järjestelmiä, ota pth -järjestelmäalusta sovelluksen alareunasta, valitse järjestelmä pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle.

Käynnistä kytketty laite uudelleen.

Elektroniikka on ehkä nollattava aika ajoin, kuten tietokoneen käynnistäminen uudelleen. Katkaise laitteesta virta, kytke virta uudelleen ja yritä uudelleen.

Nollaa HDMI-liitäntä nollaamalla molemmat laitteet ja niiden väliset kaapelit.

1. Sammuta Bose-järjestelmä, lähdelaite ja TV.
  2. Irrota Bose-järjestelmä, lähdelaite ja TV.
  3. Irrota kaksi HDMI-kaapelia molemmista päistä ja liitä ne uudelleen ja varmista, että liitännät ovat tukevasti kiinni.
  4. Kytke lähdelaite, televisio ja Bose-järjestelmä takaisin virtalähteeseen.
  5. Kytke televisioon ja lähdelaitteeseen virta.
  6. Kun TV ja lähdelaite ovat sammuneet, käynnistä Bose-järjestelmä.
Eri syistä johtuvat ongelmat voidaan ratkaista vaiheiden avulla. Televisio ja lähdelaitteet voivat tallentaa HDMI-kaapelin kautta vastaanotettuja virheellisiä tietoja. Tämä nollaustoimenpide tyhjentää näiden tietojen muistin.

Tarkista ja asenna saatavilla olevat tuotepäivitykset.

Jos käytät SoundTouch-sovellusta Macissa tai PC:ssä, sulje se ja avaa se uudelleen.

Sovelluksen käynnistäminen uudelleen voi ratkaista yhteys- ja suorituskykyongelmia. Tämä käynnistää uudelleen myös SoundTouch Music Serverin, jota käytetään tietokoneeseen tai NAS-asemaan tallennettuihin musiikkikirjastoihin.

Jos käytössä on Amazon Echo Dot, tyhjennä muiden Bluetooth®-laitteiden pistemuisti.

Jos piste katkaisee yhteyden tuotteeseesi, se on dYour product bot haki aiemmin liitettyjä laitteita. Thi -skannauksen tuloksena nämä kaksi tuotetta eivät löydä toisiaan. Voit estää tämän poistamalla kaikki muut laitteet paitsi Bose-tuotteesi, jos poistat pariliitetyn laitteen muistista pisteen:  Valitse Amazon Alexa -sovelluksessa Asetukset >, Alexa-laite >, Bluetooth, nSELECT ja unohda muut laitteet.  Jos piste katkeaa, se yrittää muodostaa yhteyden Bose-tuotteeseen.

Kokeile toista High-speed HDMI -kaapelia.

Kaapelin liittimissä tai johdoissa voi olla häiriö, vaikka näkyviä vaurioita ei olisikaan. Tee sama yhteys eri nopealla HDMI-kaapelilla, jotta voit ratkaista ongelman ja selvittää, onko alkuperäisessä kaapelissa ongelmia.

Palauta järjestelmän tehdasasetukset ja käynnistä asennus uudelleen.

Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Nollaa tuote.

Vaikka laite käynnistetään uudelleen älypuhelimessa, se on ehkä nollattava tarvittaessa pienten ongelmien korjaamiseksi. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.