SoundTouch® 130 -kotiteatterijärjestelmä

Myynnissä 2014–2016

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteesta ei kuulu ääntä

Jos laite näyttää olevan asennettu oikein, mutta se ei tuota ääntä, kokeile seuraavia toimia:

Varmista, että järjestelmä on kytketty oikein.

Johto on saattanut irrota tai se on yhdistetty väärin. Tarkista liitäntäkaapelien sijainti ja sijainti molemmissa päissä. Lisätietoja järjestelmän liitännöistä on kohdassa laitteen määrittäminen.

Varmista, että järjestelmä on asennettu oikein ja että kaikki liitännät ovat kunnolla kiinni.

Yhteys on saattanut irrota tai se on ehkä kytketty väärin. Lisätietoja on kohdassa tuotteen asentaminen.

Etsi TV-valikosta asianmukaiset ääni- ja ääniasetukset.

Monissa televisioissa on valikkoasetus, jonka avulla ääntä voidaan lähettää muihin kaiuttimiin kuin television kaiuttimiin. Siirry TV-valikossa kohtaan Ääniasetukset ja etsi vaihtoehto TV-kaiutin tai äänilähtö (tai jokin muu vastaava). TV-kaiuttimet on ehkä kytkettävä pois käytöstä, ja lähtöliitännän asetukseksi on ehkä määritettävä kiinteät tai ulkoiset kaiuttimet. (Vihje: Jos kiinteää lähtötehoa ei ole, television äänenvoimakkuutta on ehkä lisättävä, jotta se voidaan kuunnella Bose-kaiuttimien kautta – jopa t  -kaiuttimet ovat turne .)

Jos laite on liitetty HDMI-liitännän kautta, etsi siihen liittyviä ääniasetuksia liitetyn laitteen valikosta.

Liitetyn laitteen asetusvalikossa (esim. Kaapeli- tai Blu-ray-soitin), etsi ääniasetuksia. Monissa HDMI-liitännän kautta ääntä lähettävässä laitteessa voi olla ARC- tai CEC-toiminto. Kokeile ottaa ne käyttöön. Jos laite muodostaa yhteyden televisioon ja sitten Bose-järjestelmään, etsi näitä asetuksia sekä laite- että TV-valikoista. (Huomautus: CEC:n nimi voi olla eri laitevalikossa merkin mukaan. Lisätietoja on artikkelissa eri merkit käyttävät CEC-nimiä.)

Tarkista Bose-järjestelmän äänenvoimakkuus.

Kun järjestelmä käynnistetään, sen äänenvoimakkuus nousee hitaasti nollasta viimeksi käytettyyn tasoon. Jos järjestelmä sammutettiin erittäin hiljaisella äänenvoimakkuudella, se ramppia kohtuulliselle äänenvoimakkuudella. Voit säätää äänenvoimakkuutta ja pysäyttää äänenvoimakkuuden, jos et ramping. Jos haluat nostaa äänenvoimakkuutta, lisää äänenvoimakkuutta asteittain.

Tarkista laitteen HDMI-CEC-asetus.

CEC (Consumer Electronics Control) on toiminto, jonka avulla HDMI-liitännän kautta liitetyt laitteet voivat viestiä keskenään. Koska HDMI-laitteita on useita eri merkkejä ja malleja, laitteiden tiedonsiirto ei aina toimi odotetulla tavalla. Jos ääni-, video- tai kauko-ohjaustoiminissa on ongelmia HDMI-liitännän kautta, kokeile asettaa HDMI-CEC -asetus on-asentoon tai vaihtoehtoiseenasentoon . Voit myös ohittaa HDMI-CEC-toiminnon valitsemalla asetukseksi pois. Lisätietoja on ohjeaiheessa HDMI-CEC:n ottaminen käyttöönja poistaminen käytöstä .

Lisää liitetyn laitteen äänenvoimakkuutta.

Määritä laitteen volum eto 90–100 % lähettämään vahva signaali tuotteeseesi. Säädä sitten äänenvoimakkuutta laitteen avulla.

Varmista, että Acoustimass-bassoyksikön virtajohto on liitetty toimivaan pistorasiaan.

Jos pistorasiassa on virtakytkin, varmista, että se on ON-asennossa. Kokeile pistorasian toimivuus yhdistämällä siihen jokin toinen laite, kuten valaisin. If necessary, plug the system into a different outlet.

Jos verkossa on useita Bose-järjestelmiä, varmista, että SoundTouch-sovelluksessa on valittu oikea järjestelmä.

Jos sinulla on useita Bose-järjestelmiä, ota pth -järjestelmäalusta sovelluksen alareunasta, valitse järjestelmä pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle.

Tarkista, että oikea äänitulolähde on valittuna.

Järjestelmässä on käytettävissä useita äänilähteitä. Varmista, että valintaääni on valittu. Jos esimerkiksi haluamasi äänilaite on liitetty lisätuloon, varmista, että tulo on valittu.

Nollaa järjestelmä

Tehdasasetusten palautusta käytetään satunnaisten tuoteongelmien korjaamiseksi. Palautusta ei pitäisi joutua tekemään jatkuvasti. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Nollaa ohjauskonsoli ja SoundTouch-sovitin.

Tehdasasetusten palautusta käytetään satunnaisten tuoteongelmien korjaamiseksi. Palautusta ei pitäisi joutua tekemään jatkuvasti. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Nollaa HDMI-liitäntä nollaamalla molemmat laitteet ja niiden väliset kaapelit.

1. Sammuta Bose-järjestelmä, lähdelaite ja TV.
  2. Irrota Bose-järjestelmä, lähdelaite ja TV.
  3. Irrota kaksi HDMI-kaapelia molemmista päistä ja liitä ne uudelleen ja varmista, että liitännät ovat tukevasti kiinni.
  4. Kytke lähdelaite, televisio ja Bose-järjestelmä takaisin virtalähteeseen.
  5. Kytke televisioon ja lähdelaitteeseen virta.
  6. Kun TV ja lähdelaite ovat sammuneet, käynnistä Bose-järjestelmä.
Eri syistä johtuvat ongelmat voidaan ratkaista vaiheiden avulla. Televisio ja lähdelaitteet voivat tallentaa HDMI-kaapelin kautta vastaanotettuja virheellisiä tietoja. Tämä nollaustoimenpide tyhjentää näiden tietojen muistin.

Tarkista, onko Wi-Fi-merkkivalo palaa valkoisena.

Kun yhteys verkkoon on muodostettu langattomasti, sovittimen taustapuolella olevan Wi-Fi-valon pitäisi palaa valkoisena. Jos Wi-Fi-merkkivalo ei pala valkoisena, katso lisätietoja kohdasta merkkivalojen tilan merkkivalot ja tiedot. (Huomautus: Kun käytät kiinteää yhteyttä, Wi-Fi-merkkivalo jää palamaan.)

Tarkista ja asenna saatavilla olevat tuotepäivitykset.

Jos käytät SoundTouch-sovellusta Macissa tai PC:ssä, sulje se ja avaa se uudelleen.

Sovelluksen käynnistäminen uudelleen voi ratkaista yhteys- ja suorituskykyongelmia. Tämä käynnistää uudelleen myös SoundTouch Music Serverin, jota käytetään tietokoneeseen tai NAS-asemaan tallennettuihin musiikkikirjastoihin.

Irrota kaikki keskusyksikön kuuloke-/Aux-tuloliitäntään liitetyt laitteet.

Ohjauskonsolissa on yhdistetty 1/8 tuuman liitäntä, joka voi olla joko kuulokelähtö o RAN Aux -tulo. Jos kuulokkeet on asetettu, kaiuttimet mykistetään, jos niihin on liitetty jotakin. Lisätietoja lisälaitteen sivutulon määrittämisestä on kohdassa AUX-lähtöliitännän määrittäminen

Liitä optinen äänikaapeli HDMI-kaapelin lisäksi.

HDMI-CEC- ja ARC-yhteensopivuusongelmat eri merkkien välillä ja mallien tarkistus aiheuttavat joskus HDM Iaudi -toiminnon toiminnan tai ajoittaisen toiminnan. Liitä näissä tapauksissa optinen kaapeli devicin eto-laitteesta  , jotta voit kuunnella digitaalista ääntä. Kun yhteys on muodostettu, avaa järjestelmävalikko ja määritä optinen äänisignaali kaukosäätimen painikkeeseen. Lisätietoja on ohjeaiheessa optisen digitaalisen äänitulon määrittäminen.

Palauta järjestelmän tehdasasetukset ja käynnistä asennus uudelleen.

Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Langaton SoundTouch-sovitin saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, langaton SoundTouch-sovitin saattaa tarvita huoltoa. Saat lisätietoja tuotteen huollosta napsauttamalla linkkiä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.

Käynnistä palvelu napsauttamalla tätä

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Saat lisätietoja tuotteen huollosta napsauttamalla linkkiä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.