SoundLink® on-ear Bluetooth® -kuulokkeet

Myynnissä 2017–2018

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteesta ei kuulu ääntä

Jos laite näyttää olevan asennettu oikein, mutta se ei tuota ääntä, kokeile seuraavia toimia:

Bluetooth®-toiminto ei ole käytössä latauksen aikana.

Kuuloke alkaa latautua, kun se on liitetty laturiin tai USB-liitäntään. Latauksen aikana Bluetooth-toiminto ei ole käytössä. Jos haluat toistaa ääntä Bluetooth-laitteista ja/tai muodostaa pariliitoksen niiden välille, irrota kuuloke laturista, kun se on ladattu täyteen.

Voit myös kuunnella ääntä ladatessasi kuulokkeita mukana toimitetulla äänikaapelilla.

Varmista, että kuuloke on liitetty Bluetooth®-laitteeseen.

Kytke kuulokkeisiin virta ja paina mitä tahansa Butto nt -painiketta. Näytä Bluetooth- ja akkumerkkivalot. Jos Bluetooth-merkkivalo vilkkuu  tai ei pala, kuuloketta ei ole liitetty. Yritä yhdistää kuuloke uudelleen laitteen Bluetooth-asetuksissa. Jos on edelleen tConnect, katso kohtaa Bluetooth®-laitteen liittäminen ei onnistu.

Käynnistä Bluetooth-laite uudelleen.

Elektroniikka on ehkä nollattava, jotta pienet ongelmat voidaan korjata. Tämä tehdään yleensä sammuttamalla laite ja käynnistämällä se uudelleen.

Varmista, että laite on enintään 33 metrin (10 jalan) päässä Bluetooth®-laitteesta.

Bluetooth-kantama on noin 33 metriä (10 m). Tätä aluetta voidaan pienentää esteillä (esim. Seinät, ovet, taskut, lähellä olevat Bluetooth-laitteet jne.). Siirrä laitetta ja tuotetta lähemmäs toisiaan.

Liitä laite mukana toimitetulla äänikaapelilla.

Huomautus: Kun äänikaapeli on liitetty kuulokkeisiin, Bluetooth™-toiminto ei ole käytössä.
  1. Liitä audi -kuulokkeiden pienempi pää vasemman korvakuvun alaosassa olevaan liitäntään
  2. Liitä kaapelin toinen pää laitteen 1/8 tuuman (3.5 mm:n) kuulokeliitäntään.

Kokeile toista sovellusta.

Jos ongelma ilmenee vain tietyssä sovelluksessa, se liittyy todennäköisesti sovelluksen tai sovelluksen asetuksiin.

Tyhjennä laitteen muisti aiemmin pariliitettyjen Bluetooth®-laitteiden muistista ja muodosta yhteys uudelleen.

Laite muistaa viimeisimmät laitteet , jotka se on liittänyt, jotta se voi muodostaa yhteyden niihin nopeasti uudelleen. cas eof:ssä on ongelma laitteen muistin kanssa, pilkkoo rit , nLiitä laite uudelleen. Lisätietoja on kohdassa pariliitetyn Bluetooth®-laitteen muistin tyhjentäminen ja Bluetooth®-laitteen liittäminen.

Poista laite Bluetooth®-laitteen muistista ja yritä uudelleen.

Etsi Bluetooth-laitteen Bluetooth-asetuksista luettelo aiemmin yhdistetyistä tuotteista. Poista tuote luettelosta ja liitä se uudelleen laitteeseen. Lisätietoja on kohdassa Bluetooth®-laitteen liittäminen.

Nollaa tuote.

Vaikka laite käynnistetään uudelleen älypuhelimessa, se on ehkä nollattava tarvittaessa pienten ongelmien korjaamiseksi. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.