Digitaalinen SoundDock® Portable -musiikkijärjestelmä

Myynnissä 2007–2014

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteesta ei kuulu ääntä

Jos laite näyttää olevan asennettu oikein, mutta se ei tuota ääntä, kokeile seuraavia toimia:

Varmista, että iPod tai iPhone on tukevasti telakassa.

Äänen tuottaminen ja lataaminen edellyttää, että iPod tai iPhone on tukevasti telakassa. Irrota se ja aseta se uudelleen telakointiasemaan, jotta yhteys on turvallinen. Joissakin malleissa on vahvistusääni, joka ilmaisee, että se on telakoitu oikein.

Varmista, että iPod on tukevasti telakoissaan.

Jotta voit toistaa ääntä, ladata iPodin ja säilyttää sen kaikki toiminnot, iPodin on oltava tukevasti telakassa.

Tarkista Bose-järjestelmän äänenvoimakkuus.

Varmista, että järjestelmän äänenvoimakkuus ei ole alhaalla. Lisää äänenvoimakkuutta asteittain äänenvoimakkuuden säätimellä.

Varmista, että kaukosäätimen käytön aikana vilkkuu vihreä valo.

Voit tarkistaa, saako laite virtaa, painamalla mitä tahansa kaukosäätimen painiketta. Jos grillin takana oleva vihreä valo ei vilku, katso kohtaa Tuote ei käynnisty.

Kokeile toista sovellusta.

Jos ongelma ilmenee vain tietyssä sovelluksessa, se liittyy todennäköisesti sovelluksen tai sovelluksen asetuksiin.

Kokeile toista iPodia/iPhonea.

Jos käytettävissä, liitä toinen iPod/iPhone telakointiasemaan ja tarkista, onko ongelma yhteydessä ensimmäiseen iPodiin/iPhoneen.

Kokeile toisen äänilaitteen liittämistä.

Jos käytettävissä, liitä toinen äänilaite samoilla kaapeleilla ja liitännöillä ja tarkista, onko ongelma yhteydessä ensimmäiseen laitteeseen tai sen asetuksiin.

Liitä äänilaite JÄRJESTELMÄN takana OLEVAAN AUDIO IN -tuloon.

Kaiuttimen takana olevan 1/8 tuuman (3.5 mm:n) AUDIO I NINPUT -liitännän avulla voit liittää useita äänilaitteita. Kun yhteys on muodostettu, siirry siihen ja toista jotakin laitteessa. Lisätietoja on kohdassa äänilähteiden muuttaminen. Jos ääntä ei vieläkään kuulu, tuote saattaa tarvita huoltoa. Saat lisätietoja tuotteen huollosta napsauttamalla linkkiä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.

Käynnistä palvelu napsauttamalla tätä

Liitä laite verkkovirtaan.

Jos kaiutin on irrotettu verkkovirrasta ja käyttämättä vähintään 14 päivää, se siirtyy suojaustilaan akun säästämiseksi. Näin on yleensä silloin, kun ne wtuotteet on poistettu pakkauksesta. Kytke kaiutin uudelleen  verkkovirtaan.

Nollaa tuote.

Vaikka laite käynnistetään uudelleen älypuhelimessa, se on ehkä nollattava tarvittaessa pienten ongelmien korjaamiseksi. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.