Bose A30 Aviation Headset

Myynnissä 2023 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteesta ei kuulu ääntä

Jos laite näyttää olevan asennettu oikein, mutta se ei tuota ääntä, kokeile seuraavia toimia:

Varmista, että aktiivista puhelua ei ole.

Jos haluat poistaa kommunikotio n na -puhelun tai minkä tahansa tulevan yhteyden, lisäääni mykistetään automaattisesti. Jos puhelua ei lopeteta, aux-ääni ei palaa

Lopeta puhelu painamalla Bluetooth-toimintopainiketta lyhyesti. Kuulokkeista kuuluu kaksi lyhyttä äänimerkkiä, jotka ilmaisevat, että puhelu on päättynyt.

Kokeile SEKOITUSASENTO ohjausmoduulissa

Jos sisäpuhelimen tai lentokoneen ääni on riittävän voimakas, kuuloke saattaa tunnistaa sen sisäääniksi. Tällöin kuulokkeeseen liitetty lisäääni mykistyy, jos kuulokkeen ohjausmoduulin kytkin on mykistysasennossa . Jos lisä-ääni ei mykistetä keskimmäistä MIKSAUSKOHTAA käytettäessä , kokeile säätää kaikkia soveltuvia sisäpuhelimen asetuksia.

Jos olet joskus irrottanut mikrofonin kaapelin kuulokkeesta, irrota se uudelleen ja tarkista, onko liittimissä roskia tai vaurioita.

Varmista, että kaapelin ja kuulokkeen liittimissä ei ole roskia (likaa, nukkaa, pölyä jne.) tai vaurioita, jotka voivat estää oikean liitännän. Lisätietoja on kohdassa kuulokkeen mikrofonipuomin kiinnittäminen tai siirtäminen.

Tarkista sisäpuhelimen/radion äänenvoimakkuus.

Säädä äänenvoimakkuutta sisäpuhelimen ja/tai radi - alueen säätimellä .

Lisää liitetyn laitteen äänenvoimakkuutta.

Määritä laitteen volum eto 90–100 % lähettämään vahva signaali tuotteeseesi. Säädä sitten äänenvoimakkuutta laitteen avulla.

Tarkista, onko kuuloke liitetty Bluetooth®-laitteeseen.

Kuulokkeen ohjausmoduulin virta - ja Bluetooth -merkkivalot vilkkuvat synkronoituina, kun kuuloke on liitetty Bluetooth-laitteeseen. Jos Bluetooth-valo ei vilku samassa tahdissa virran merkkivalon kanssa, kuuloke on valmis tai yrittää muodostaa yhteyden Bluetoothin kautta. Lisätietoja on kohdassa Bluetooth®-laitteen liittäminen.

Tarkista Android-laitteiden Bluetooth®-asetuksista, onko puhelin- ja mediaääni otettu käyttöön.

Monissa Android-laitteissa voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä puhelun äänen ja äänen suoratoiston yksittäisiä Bluetooth-kaiuttimia tai -kuulokkeita varten. Tämä estää puhelinta tai medi -täplää leikkimästä on kytketty Bluetoothin tuote. Näiden asetusten tarkistaminen (ohjeet vaihtelevat laitteen mukaan):
  1. Siirry Android-laitteessa Bluetooth-asetuksiin ja katso luettelo o favailable Bluetooth products (saatavilla olevat Bluetooth-tuotteet)
  2. Valitse Bose-kuuloke ja tarkastele sen asetuksia. Yleensä tämä tehdään painamalla kuulokkeen nimeä pitkään luettelossa
  3. Varmista,  että kuulokkeen Asetukset-valikossa on valittuna sekä Puhelin että Medi aare
Jos ääntä ei vieläkään kuulu, katkaise kuulokkeesta virta ja kytke se uudelleen. Yritä sitten uudelleen.

Tarkista, palaako kuulokkeen ohjausmoduulin virran merkkivalo.

Ohjausmoduulin LED-valon pitäisi syttyä, kun virta kytketään. Käännä kuuloketta painamalla virtapainiketta kerran ja tarkista, palaako valo. Lisätietoja on kohdassa merkkivalojen tilan merkkivalot ja tiedot.

Tarkista, käytetäänkö 6-nastaista G/A-sovitinta.

Jos käytät 6-nastaista G/A-sovitinkaapelia, tarkista kaapelin ja sen liittimien kunto. Jos verkkolaite on vaurioitunut, vaihda se.

Tyhjennä laitteen muisti aiemmin pariliitettyjen Bluetooth®-laitteiden muistista ja muodosta yhteys uudelleen.

Laite muistaa viimeksi liitetyt laitteet, jotta se voi muodostaa niihin yhteyden nopeasti uudelleen. Jos laitteen muistissa on ongelmia, tyhjennä se ja luo uusi muistimoduuli muodostamalla Bluetooth-laitteet uudelleen.  Lisätietoja on kohdassa pariliitettyjen Bluetooth®-laitteiden tuotemuistin tyhjentäminen.

Kytke toinen kuuloke.

Jos mahdollista, liitä lentokoneeseen toinen kuuloke, jotta voit selvittää, onko ongelma yhteydessä ilma-aluksen paneeliin tai sen asetuksiin.

Liitä kuuloke toiseen paneeliin tai, jos mahdollista, toiseen ilma-alukseen.

Muut kuin TSO-laitteet, kuluneet liittimet/löysät liitännät tai väärin kytketyt liitännät (esim. käänteiset stereo- tai mikrofoni-/maajohdot) ilma-aluksessa voivat aiheuttaa ongelmia. Jos mahdollista, yritä liittää kuuloke ilma-aluksen toiseen liitäntään tai toisen lentokoneen liitäntään. Jos kuuloke toimii oikein, kun se kytketään muualle, ongelma on paneelin liitännässä tai liitännässä.

Irrota kaikki muut lentokoneeseen liitetyt kuulokkeet.

Irrota kaikki muut kuulokkeet, jotka on liitetty lentokoneen sisäpuhelimeen. Jos ongelma poistuu, se liittyy toiseen kuulokkeeseen. Liitä kuulokkeet uudelleen yksi kerrallaan ja tarkista sitten kuulokkeiden asetukset.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.