Bose SoundLink Micro Bluetooth® -Kaiutin

Myynnissä 2017 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laite ei käynnisty

Jos laite näyttää saavan virtaa, mutta ei käynnisty odotetulla tavalla:

Tarkista ja asenna saatavilla olevat tuotepäivitykset.

Kokeile päivittää tuote riippumatta siitä, mitä ongelmia laitteen kanssa ilmenee. Käy osoitteessa btu.Bose.com ja varmista ohjeiden avulla, että tuotteessa on uusimmat ominaisuudet ja parannukset.

Tarkista, että laitteen virta on kytketty pistorasiaan.

Kun laite on kytketty powe routlet -laitteeseen, voin kytkeä sen virran, mutta ei virtaa n kun se on irrotettu pistorasiasta ja kun se käyttää onl ybattery -virtaa, katso kohta Tuote ei käynnisty akkuvirralla.

Älä pidä virtapainiketta painettuna, kun käynnistät tai sammutat laitteen.

Voit käynnistää tai sammuttaa laitteen painamalla virtapainiketta lyhyesti . Hologding  Power -painike tarkistaa akun lataustason, minkä jälkeen virta ei ole päällä tai laite ei ole käynnissä.

Tarkista, että USB-laturi täyttää laitteen virtavaatimukset.

USB-laturissa on teksti, joka ilmaisee laturin ampeeriluokituksen (A) tai milliampeeriarvon (mA). Tämä luokitus vaihtelee latureiden mukaan, mukaan lukien eri Bose-tuotteiden mukana toimitetut laturit. Mitä lähempänä laturin ampeeriluku on tuotteen suurinta ampeeriarvoa, sitä nopeammin laite latautuu. Jos laturin ampeeriluku on liian alhainen, laite voi latautua hitaasti tai Ei lainkaan.-virta voi olla liian alhainen Lisätietoja on tuotteen teknisissä tiedoissa tai käyttöoppaassa.

Jotkin tuotteet vaativat vähintään 1 ampeerin virtaa lataukseen. Monissa tietokoneiden USB-porteissa virtaa voi olla enintään 0.5 ampeeria. Varmista, että käytössä on turvallisuusviraston hyväksymä virtalähde, joka täyttää paikalliset määräykset (esim. UL, CSA, VDE tai CCC).

Kokeile toista USB-johtoa.

Kokeile liittää laite toiseen USB-kaapeliin, jotta voit selvittää, onko ensimmäisessä kaapelissa ongelmia.

Kokeile toista laturia.

Latausajat voivat vaihdella laturin mukaan. Laturit, joiden repeäminen on nopeampaa kuin alhaisemman luokituksen tuotteiden. Laturit ilmoittavat yleensä jänniteluokituksen labe lin ampeereissa (A) tai milliampeereissa (mA). Suosittelemme vähintään 1 A:n / 1000 m :n virtaluokitusta.

Tarkista, kuuluuko laitteesta merkkiääni, kun virta on kytketty.

Irrota virtaliitäntä laitteesta muutamaksi sekunniksi ja liitä se sitten uudelleen. Laitteesta pitäisi kuulua merkkiääni muutaman sekunnin kuluessa virran kytkemisestä. Jos kuulet merkkiäänen, mutta laite ei käynnisty, ongelma saattaa johtua liitännöistä tai säätimistä. Jos äänimerkkiä ei kuulu, laite ei ehkä saa virtaa tai se ei tuota ääntä.

Tuote saattaa tarvita huoltoa.

Jos ongelma ei ratkea näiden ohjeiden avulla, tuote saattaa tarvita huoltoa. Lisätietoja tuotteen huollosta on alla olevassa linkissä. Tuotteen ja alueen mukaan saat yhteyshenkilön numeron tai mahdollisuuden määrittää palvelu verkossa.