SoundTouch® Portable II Wi-Fi® -musiikkijärjestelmä

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteen ääniasetusten säätäminen

Voit säätää äänenlaatua mieltymystesi mukaan laitteen äänentasauksen säätimillä. Lisätietoja käytettävissä olevien EQ-asetusten käyttämisestä.

Säädä järjestelmän bassovastetta SoundTouch-sovelluksella

Järjestelmän bassotaso on oletusarvoisesti enimmäisasetus. Jos laitteeseen ei saada virtaa tai laite palautetaan alkutilaan, bassotehoasetusta gkäytetään oletusarvoisesti (0): ei vähennystä.

Basson säätäminen:
  1. Avaa järjestelmäpaneeli napauttamalla sovelluksen alareunassa järjestelmän nimeä

tap the system name to open the system panel

2. Avaa järjestelmän tietonäyttö napauttamalla asetusvaihteen kuvaketta

Tap the settings icon

3. Voit lisätä tai vähentää bassoäänen määrää bassotason palkin vasemmalla ja oikealla puolella olevilla +- ja --painikkeilla Bass Reduction (Bass Reduction) -kohdassa

Bass level bar