Bose Portable Smart Speaker

Myynnissä 2019 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteen ääniasetusten säätäminen

Voit säätää äänenlaatua mieltymystesi mukaan laitteen äänentasauksen säätimillä. Lisätietoja käytettävissä olevien EQ-asetusten käyttämisestä.

Voit lisätä tai vähentää tuotteen basso- tai diskanttiääniä seuraavasti:

1. Paina Bose Music -sovelluksessa  Audio -painiketta.
    Vinkki: Jos näkyviin tulee jokin toinen tuote, napauta My Bose (Oma Bose) -kuvaketta icon valitse haluamasi tuote vasemmasta yläkulmasta.
  2. Säädä basso- tai diskanttitasoa 10 (-100 - 100) kerrallaan Ääniasetukset -kohdan plus- ja miinuspainikkeilla.
    Huomautus: Joissakin tuotteissa voi näkyä muita ääniasetuksia