SoundLink® on-ear Bluetooth® -kuulokkeet

Myynnissä 2017–2018

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteen ohjelmiston tai laiteohjelmiston päivittäminen

Ohjelmisto- ja laiteohjelmistopäivitykset parantavat tuotteen ominaisuuksia ja vakautta. Asenna kaikki saatavilla olevat päivitykset, jotta tuote toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Tuotteen päivittäminen:

1. Avaa  tietokoneen Bose-päivitysohjelma valitsemalla btu.bose.Co m
    Vinkki: Jos päivitysohjelman kanssa on ongelmia, katso lisätietoja Bose-päivitysohjelman yhteensopivuustiedoista
  2. Tarkastele käyttöehtoja, valitse Hyväksy ja jatka alkuun
  3. Valitse Lataa ja tallenna tiedosto tietokoneeseen
  4. Avaa tiedosto ja asenna päivitysohjelma

Download button in lower-left

Huomautus: Jos sivu ei siirry automaattisesti eteenpäin, napsauta tätä tekstiä.

Click the lower-left if the screen doesn't change automatically

5. Liitä laite tietokoneen mukana  toimitetulla ha USB -kaapelilla
    Prompt to connect your product with USB

6. Jos päivitysohjelma näyttää, että päivitys on saatavilla, valitse Apply Changes (Käytä muutoksia) ja odota, että päivitys asennetaan
    Huomautus: Kuvassa näkyvä belo wsaattaa vaihdella päivitettäviä tuotteita riippuen.
    Software update available prompt

Software update progress bar

7. Irrota tuote tietokoneesta päivityksen jälkeen.
    Software update complete

Pyydä apua, jos päivitys ei asennu.

Jos sinulla on ongelmia tuotteen päivityksen asentamisessa, katso kohtaa ohjelmisto- tai laiteohjelmistopäivitystä ei asenneta.