Kannettava Bose S1 Pro Bluetooth® -kaiutinjärjestelmä

Myynnissä 2018–2024

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteen ohjelmiston tai laiteohjelmiston päivittäminen

Ohjelmisto- ja laiteohjelmistopäivitykset parantavat tuotteen ominaisuuksia ja vakautta. Asenna kaikki saatavilla olevat päivitykset, jotta tuote toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Päivitä tuote.

Ennen kuin aloitat:

• Jos akku on kiinnitetty laitteeseen,  sen lataus ei saa olla yli 30 %. Kun akku on ladattu 30 prosenttiin,  voit päivittää tuotteen akun tai seinän virtana. Seinävirtaa suositellaan

Installing the update:

1. Avaa  Bose-päivitysohjelma valitsemalla tietokoneessa btu.bose.Co
    Vinkki: Jos päivitysohjelma ei ole käytettävissä, katso lisätietoja Bose-verkkotuotteen päivitysohjelman yhteensopivuustiedoista.
  2. Tutustu Bose Updater -päivitysohjelman käyttöehtoihin ja  valitse Hyväksy ja jatka eto-sovelluksen käyttöä
  3. Lataa päivitysohjelma valitsemalla Lataa
  4.  Kehotin, valitse Suorita. Muussa tapauksessa lataa tiedosto, avaa se ja asenna päivitysohjelma
  5. Liitä USB-kaapeli tietokoneesta laitteen HUOLTOLIITÄNTÄÄN
  6. Valitse Käytä muutoksia. (Huomautus: Jos päivitystä ei ole saatavilla, päivitysohjelma ilmoittaa tuotteesi olevan ajan tasalla.)
  7. Kun päivitys on päivitetty, kytke yhteys oman tuotannon tfro mthe tietokone

Pyydä apua, jos päivitys ei asennu.

Jos sinulla on ongelmia tuotteen päivityksen asentamisessa, katso kohtaa ohjelmisto- tai laiteohjelmistopäivitystä ei asenneta.

Tarkista laitteen laiteohjelmistoversio.

Lisätietoja on kohdassa ohjelmisto- tai laiteohjelmistoversion tarkistaminen. Lisätietoja siitä, onko kyseessä uusin versio vai uudempi versio, on kohdassa ohjelmisto- ja laiteohjelmistoversiot.