CineMate® 1 SR -kotiteatterikaiutinjärjestelmä

Myynnissä 2011–2016

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteen ohjelmiston tai laiteohjelmiston päivittäminen

Ohjelmisto- ja laiteohjelmistopäivitykset parantavat tuotteen ominaisuuksia ja vakautta. Asenna kaikki saatavilla olevat päivitykset, jotta tuote toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Tuotteen päivittäminen:

Huomautus: Tämä päivitys edellyttää USB Flash -asemaa.
  1. Käynnistä järjestelmä
  2. Liitä bassoyksikön taustapuolella USB Flash -asema eto -porttiin, jossa on merkintä Service tai USB: Muutaman sekunnin kuluttua bassoyksikkö muuttuu vihreäksi, saattaa vilkkua, ja n sammuu
    Vinkki: Jos valo ei muutu USB-aseman liittämisen jälkeen, irrota asema ja aseta se uudelleen.
  3. Kun valo sammuu, irrota USB-asema
  4. Lataa Windows- tai Mac-päivitysohjelma napsauttamalla tätä ja suorita päivitys loppuun.

Ladataanko päivitys Mac- tai Windows-tietokoneeseen?

Lataaminen Mac-tietokoneeseen

Lataa Windows-/PC-tietokoneeseen

Tarkista laitteen laiteohjelmistoversio.

Lisätietoja on kohdassa ohjelmisto- tai laiteohjelmistoversion tarkistaminen. Lisätietoja siitä, onko kyseessä uusin versio vai uudempi versio, on kohdassa ohjelmisto- ja laiteohjelmistoversiot.