Bose TV Speaker -kaiutin

Myynnissä 2020 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteen ohjelmiston tai laiteohjelmiston päivittäminen

Ohjelmisto- ja laiteohjelmistopäivitykset parantavat tuotteen ominaisuuksia ja vakautta. Asenna kaikki saatavilla olevat päivitykset, jotta tuote toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Päivitä kaiutin.

Ennen aloittamista

• Tarvitset päivityksen yhteydessä tyhjän USB-aseman
  • Älä käytä yli 32 Gt:n USB-asemaa
  • Aseman ON oltava alustettu FAT-muotoon. Voit alustaa aseman tarvittaessa Disk Utility (Mac) -ohjelmalla tai napsauttamalla asemaa hiiren kakkospainikkeella (Windows)

Päivitetään kaiutinta

1. Lataa tuotteen päivitystiedosto napsauttamalla tätä tietokoneessa
  2. Tallenna päivitystiedosto USB-asemaan. Älä aseta sitä aseman kansioon
  3. Kytke tuotteesi virta pois päältä ja irrota virtajohto.
  4. Liitä USB-muistitikku   tuotteen takana olevaan HUOLTOLIITÄNTÄÄN
  5. Aloita päivitys liittämällä virtajohto laitteeseen
  6. Odota, että päivitys on valmis.
    • Päivitykset yleensä tehdään nopeasti dei saa olla kuin 10 minuuttia
    • Päivityksen aikana tuotteen etupuolella oleva T V-merkkivalo vilkkuu oranssina
    • Päivityksen jälkeen valo sammuu
  7. Irrota USB-muistitikku tuotteestasi. Laite käynnistyy uudelleen ja toistaa merkkiäänen, kun olet valmis.

Pyydä apua, jos päivitys ei asennu.

Jos sinulla on ongelmia tuotteen päivityksen asentamisessa, katso kohtaa ohjelmisto- tai laiteohjelmistopäivitystä ei asenneta.