Laitteen ohjelmiston tai laiteohjelmiston päivittäminen

Ohjelmisto- ja laiteohjelmistopäivitykset parantavat tuotteen ominaisuuksia ja vakautta. Asenna kaikki saatavilla olevat päivitykset, jotta tuote toimii parhaalla mahdollisella tavalla.

Valitse päivitystapa:

Jos automaattinen päivitystapa ei toimi, voit kokeilla vaihtoehtoista tapaa päivittää tuotteesi, jos siinä ei ole käytössä nykyistä versiota. Alla olevia vaihtoehtoisia päivitystapoja ei voi suorittaa, jos ne ovat jo päivitettämässä. Jos yhtä menetelmää ei voi suorittaa, kokeile toista menetelmää (tai kaikkia muita menetelmiä).

Automaattinen päivitys yön yli

Päivityksen käynnistäminen manuaalisesti

Päivittäminen tietokoneen ja USB-kaapelin avulla

Päivittäminen Direct IP -menetelmällä

Päivittäminen kiinteän verkon avulla

Tarkista laitteen laiteohjelmistoversio.

Lisätietoja on kohdassa ohjelmisto- tai laiteohjelmistoversion tarkistaminen. Lisätietoja siitä, onko kyseessä uusin versio vai uudempi versio, on kohdassa ohjelmisto- ja laiteohjelmistoversiot.