Lifestyle 650 -kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2016–2022

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Vaaleanpunainen tai väritön video

HDMI-toistimien kanssa voi joskus ilmetä video-ongelmia. Kun liität laitteita (esimerkiksi HDMI-kaapeleilla Kaapeli- tai Blu-ray-soitin) Bose-järjestelmän ja Bose-järjestelmän kautta televisioon järjestelmä toimii toistimena, koska video siirretään sen läpi ennen television katsomista. Jos videokuva on huono tässä asennuksessa, kokeile seuraavia toimia:

Tarkista ja asenna saatavilla olevat tuotepäivitykset.

Valitse toinen lähde ja palaa alkuperäiseen lähteeseen.

Lähteen vaihtaminen aiheuttaa sen, että järjestelmä vastaanottaa tulevan signaalin uudelleen ja luo digitaalisen signaalin dekoodauksen uudelleen.

Kokeile vaihtaa kahden TV-tulon välillä.

HDMI-liitännän kautta liitetyt laitteet jakavat tiettyjä devic einfo -tietoja liitettyjen laitteiden kanssa. Jos liitettyjen laitteiden tiedonsiirtoon liittyy ongelmia, kokeile tulojen vaihtamista (esim. Jos katsot televisiota, vaihda DVD-tuloon ja takaisin televisioon). Tämä wil lCause laite on liitetty näihin tuloihin kokeilla o orecommunate.

Nollaa HDMI-liitäntä nollaamalla molemmat laitteet ja niiden väliset kaapelit.

1. Sammuta Bose-järjestelmä, lähdelaite ja TV.
  2. Irrota Bose-järjestelmä, lähdelaite ja TV.
  3. Irrota kaksi HDMI-kaapelia molemmista päistä ja liitä ne uudelleen.
  4. Kytke lähdelaite  , T VAND Bose-järjestelmä virtalähteeseen.
  5. Käynnistä televisio dthe source Device.
  6. Kun TV ja lähdelaite ovat sammuneet, käynnistä Bose-järjestelmä.
Eri syistä johtuvat ongelmat voidaan ratkaista vaiheiden avulla. Televisio ja lähdelaitteet voivat tallentaa HDMI-kaapelin kautta vastaanotettuja virheellisiä tietoja. Tämä menettely  ewil lclea rhell muisti nämä tiedot.

Kokeile kääntää HDMI-kaapeli.

Jotkin HDMI-kaapelit ovat suunnattavia , joten kaapelin toinen pää on liitettävä ääni-/videoliitäntään ja toinen pää on liitettävä televisioon tai kotiteatterijärjestelmään. thes -laitteiden liittimissä on yleensä nuolia tai sanoja (kuten Lähde ja TV) , joiden avulla voit määrittää, mihin päätelaitteeseen yhteys on muodostettava. Jos et ole varma, onko HDMI-kaapeli suunnattu, etsi kaapelin molemmat päät ja vaihda ne keskenään. Yritä sitten uudelleen.

Tarkista, että laitteeseen on liitetty nopeita HDMI-kaapeleita.

HDMI High Speed -kaapelit ovat suositeltavia parhaan suorituskyvyn takaamiseen , sillä TV :ssä on ddevices-liitäntä , joka liittää dto-järjestelmän. Järjestelmän mukana toimitettu HDMI-kaapeli on nopea HDMI-kaapeli.

Ohittaa HDMI-lähtöön liitetyt videokytkin- tai signaalin jakolaitteet.

Älä käytä digitaalista videokytkentää eor  HDMI-splitte ras suc hdevices saattaa poistaa tarvittavan HDMI-käsirayn, joka tarvitaan lähteen ja kohdelaitteiden välillä. Jos television paras videotuloliitäntä on DVI-liitäntä, kokeile HDMI–DVI-kaapelia.  HDMI–DVI-sovitin saattaa toimia, mutta se ei ole yhtä luotettava kuin suora HDMI-kaapeli tai HDMI–DVI-kaapeli.

Kokeile käynnistää TV, Bose-järjestelmä ja muut liitetyt laitteet eri järjestyksessä.

HDMI-liitäntöjen avulla voit lähettää tietoja eri HDMI-liitettyjen laitteiden välillä. Joskus tämä voi aiheuttaa sekaannusta laitteiden välillä. Yritä käynnistää ensin televisio ja sitten muut laitteet (esim. Kaapeli- tai Blu-ray-soitin) ja sitten Bose-järjestelmä.

Jos ongelma ilmenee vain yhdessä laitteessa, yritä liittää laite suoraan televisioon.

Liitä laitteen HDMI-kaapeli television käytettävissä olevaan tuloliitäntään. Siirry sitten kyseiseen TV-tuloon ja tarkista, onko ongelma edelleen olemassa. Jos näin ei ole, laitteen ja Bose-järjestelmän välillä on tiedonsiirtoongelma. Voit jättää laitteen televisioon liitettyinä, mutta laitteen hallintaan tarvitaan ehkä erillinen kaukosäädin.