Wave® SoundTouch® IV -musiikkijärjestelmä

Myynnissä 2015–2019

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

LED-merkkivalojen tilavalot ja tiedot

Lue, mitä tuotteen LED-merkkivalo kertoo tuotteen tilasta.

Wave SoundTouch -musiikkijärjestelmän IV LED-tila:

Wave SoundTouch music system IV LED location

Wi-Fi-merkkivalo

Status Information
No light Ei virtaa , Wi-Fi-toiminto ei ole käytössä tai Ethernet-liitäntä on kytketty
White fast blinking light Valkoinen – vilkkuu nopeasti , kun järjestelmä on käynnissä ja muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoon
White dimmly lit fast blinking light Valkoinen - vilkkuu nopeasti, himmennä Wi-Fi-yhteyttä järjestelmän ollessa sammutettuna
White blinking light Valkoinen - laiteohjelmiston päivityksen lataaminen vilkkuu
White solid light Valkoinen - palaa jatkuvasti Wi-Fi-yhteydessä, kun järjestelmään on kytketty virta
White solid dim light Valkoinen – palaa tasaisesti ja himmennä Wi-Fi-yhteyttä järjestelmän ollessa sammutettuna
White solid for 3 seconds then double flash light Valkoinen - palaa yhtäjaksoisesti 3 sekuntia, sitten kaksinkertainen salama laiteohjelmiston päivityksen asentaminen
Amber blinking light Oranssi – yhteys Wi-Fi-verkkoon vilkkuu, kun järjestelmään on kytketty virta
Dim amber blinging light Oranssi – vilkkuu, himmennä yhteys Wi-Fi-verkkoon, kun järjestelmä on sammutettu
Amber fast blinking light Keltainen – vilkkuu nopeasti laiteohjelmiston virhe (ota yhteys Bosen tukeen)
Solid amber light Oranssi – kiinteä järjestelmä asennustilassa (Bose SoundTouch Wi-Fi Network -verkon lähetys)