Wave® III -musiikkijärjestelmä

Myynnissä 2012–2015

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

LED-merkkivalojen tilavalot ja tiedot

Lue, mitä tuotteen LED-merkkivalo kertoo tuotteen tilasta.

SoundLink-sovittimen LED-tilailmaisin

Status LED Description
Status light off Ei käytössä ei langatonta yhteyttä
Status light blinking slowly Hidas vilkkuminen -järjestelmä on etsintätilassa ja odottaa signaalia
Status light blinking quickly Nopeasti vilkkuva langaton lähde muodostaa yhteyttä
Status light on Langattomassa lähteessä on yhteys
Status light blinking three times Kolme välähdystä kytketty Wave-järjestelmä, jossa on väärä ohjelmistoversio

SoundLink USB-avaimen LED-tilailmaisin

LED State Description
Status light off Ei pala USB-muistitikku ei ole käytössä
Status light blinking slowly Hidas vilkkuminen ja käytettävissä SoundLink-kaiuttimeen yhdistämistä varten
Status light blinking quickly Yhteyden muodostaminen vilkkuu nopeasti
Status light on On liitetty SoundLink-kaiuttimeen