SoundTouch® 20 II Wi-Fi® -musiikkijärjestelmä

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

LED-merkkivalojen tilavalot ja tiedot

Lue, mitä tuotteen LED-merkkivalo kertoo tuotteen tilasta.

SoundTouch 20/30/Portable I- ja II-sarjan LED-valojen tila:

Front of SoundTouch system showing the Wifi icon

icon  Wi-Fi-merkkivalo

Huomautus: Tämä merkkivalo ei näytä langattoman signaalin voimakkuutta. Koko kuvake syttyy, kun valo palaa.

Status Information
wifi icon off Wi -Fi-verkon ulkopuolella -toiminto ei ole käytössä
Wifi icon blinking white Valkoinen - Wi -Fi-yhteyden merkkivalo vilkkuu, kun järjestelmään on kytketty virta
Wifi icon blinking white dimly Valkoinen - vilkkuu, himmennä Wi-Fi-yhteyttä, kun järjestelmä on sammutettu
Wifi icon solid white Valkoinen - palaa jatkuvasti Wi-Fi-yhteydessä, kun järjestelmään on kytketty virta
Wifi icon solid white dim Valkoinen – palaa tasaisesti ja himmennä Wi-Fi-yhteyttä järjestelmän ollessa sammutettuna
Wifi icon blinking amber Oranssi – yhteys Wi-Fi-verkkoon vilkkuu, kun järjestelmään on kytketty virta
Wifi icon blinking amber dimly Oranssi – vilkkuu, himmennä yhteys Wi-Fi-verkkoon, kun järjestelmä on sammutettu
Wifi icon solid amber Oranssi – kiinteä järjestelmä asennustilassa (Bose SoundTouch Wi-Fi Network -verkon lähetys)