SoundLink® Wireless Mobile -kaiutin

Myynnissä 2011–2014

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

LED-merkkivalojen tilavalot ja tiedot

Lue, mitä tuotteen LED-merkkivalo kertoo tuotteen tilasta.

SoundLink Mobile -tilan merkkivalot

Akun merkkivalo (akun tilaa tarkistettaessa)

Color Indicates
Vähintään 70 % täydestä latauksesta
Keltainen 20–70 % täydestä latauksesta
Punainen 20 % tai vähemmän (latausta tarvitaan). Jos akun merkkivalo vilkkuu punaisena, kun akkua ei tarkisteta, katso kohta akun merkkivalo vilkkuu nopeasti punaisena

Akun merkkivalo (latauksen aikana)

Color Indicates Details
Keltainen akku latautuu merkkivalon väri pysyy keltaisena, kunnes akun varaus on 100 %. Kun merkkivalo on 100 %, merkkivalo sammuu (ei pala vihreänä) ja järjestelmä lopettaa lataamisen, joten ylilatautuminen ei ole vaarassa.
Kun akku saavuttaa 100 %, lataus keskeytyy ja merkkivalo sammuu. Jos järjestelmä pysyy kytkettynä verkkovirtaan ja akku tyhjenee noin 80 prosenttiin, järjestelmä alkaa ladata akkua uudelleen (keltainen merkkivalo syttyy). Tämä säästää akun käyttöikää minimoimalla latauskertojen määrän ja jatkaa, kunnes verkkovirta katkaistaan.

Akun merkkivalo (käytössä)

Color Pattern Indicates
Keltainen erittäin nopea välähdys (4 kertaa sekunnissa) järjestelmä arvioi, että akun lämpötila on –20 °C - +65 °C alueen ulkopuolella ja on poistanut käytöstä kaikki toiminnot turvallisuus- ja luotettavuussyistä.
Keltainen nopea välähdys (2 kertaa sekunnissa) Akku on esilataustilassa (pysähtyy ja palaa tasaisesti hetken kuluttua) tai akku on joko liian kuuma tai kylmä ladattavaa varten (yli 0 °C - 45 °C).

Langattoman SoundLink-kaiuttimen LED-tilailmaisimet

Bluetooth® LED State Description Indicates
Ei   langatonta lähdettä ei ole valittu
Langattomassa   lähteessä on yhteys
Vilkkuu nopeasti kaksi kertaa joka toinen langaton lähde muodostaa yhteyden
Hidas vilkkuminen vilkkuu, kun langatonta lähdettä ei ole yhdistetty kolmen sekunnin välein ja järjestelmä voidaan yhdistää aiemmin pariliitettyyn laitteeseen
Hidas sykkiminen alkaa ja loppuu, kun järjestelmä on etsintätilassa ja odottaa signaalia

Lisätietoja akun tilan tarkistamisesta on kohdassa akun jäljellä olevan varauksen tarkistaminen

Jos kaikki kolme valkoista LED-valoa palavat samanaikaisesti, katso, kaikki merkkivalot palavat samanaikaisesti

Jos akun merkkivalo vilkkuu punaisena, kun akkua ei tarkisteta, katso kohta akun merkkivalo vilkkuu nopeasti punaisena

Jos akun merkkivalo palaa punaisena koko ajan, katso kohta akun merkkivalo on aina punainen

Jos akun merkkivalo palaa keltaisena yli 10 tuntia latauksen aikana, katso akun merkkivalo palaa keltaisena pitkän ajan latauksen jälkeen