SoundLink® Bluetooth® III -kaiutin

Myynnissä 2018–2018

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

LED-merkkivalojen tilavalot ja tiedot

Lue, mitä tuotteen LED-merkkivalo kertoo tuotteen tilasta.

SoundLink Bluetooth™ -LED-valon tila

AUX LED
Off AUX-äänilähde ei ole valittuna.
On AUX-äänilähde on valittuna.

Battery LED - When checking battery status
Green Green LED > 70 %
Yellow Yellow LED 20–70 %
Red Red LED varaustaso 20 % tai vähemmän (akku on ladattava).

Battery LED - While Charging the Battery
Slow Flashing Yellow Akku latautuu merkkivalon väri vilkkuu keltaisena, kunnes akun varaus on 100 %. Kun merkkivalo palaa 100 %, merkkivalo palaa vihreänä ja järjestelmä lopettaa lataamisen, joten ylilatautuminen ei ole vaarassa. Kun järjestelmä on irrotettu verkkovirrasta, vihreä merkkivalo sammuu.
Solid Green Kun akku on latautumassa 100 prosenttiin, järjestelmä lopettaa lataamisen ja kun järjestelmä on irrotettu verkkovirrasta, merkkivalo sammuu.

Bluetooth LED
Off   Langatonta lähdettä ei ole valittu
Blue Hidas flash -järjestelmä on löydettävissä
White Nopea langaton Flash -lähde muodostaa yhteyttä
White Kiinteä langaton lähde on liitetty
Red Flash -akkuvirhe

Mute, AUX & Bluetooth LED
Fast flashing White Järjestelmävirhe – Bose-huolto tarvitaan

Lisätietoja akun tilan tarkistamisesta on kohdassa akun jäljellä olevan varauksen tarkistaminen

Jos akun merkkivalo palaa punaisena koko ajan, katso kohta akun merkkivalo on aina punainen