Bose® Solo -TV-äänijärjestelmä

Myynnissä 2012–2015

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

LED-merkkivalojen tilavalot ja tiedot

Lue, mitä tuotteen LED-merkkivalo kertoo tuotteen tilasta.

Solo TV -äänijärjestelmän LED-tilailmaisin

LED State   Description
Ei pala LED not lit up Järjestelmän virta on katkaistu
Palaa vihreänä LED solid green Järjestelmä käytössä ja normaalissa bassotilassa
Vilkkuu vihreänä LED flashing green Järjestelmä mykistetty
Vilkkuu nopeasti vihreänä LED flashing green rapidly järjestelmä on ottanut vastaan äänenvoimakkuuskomentoja.
Vilkkuu vihreänä kaksi kertaa LED flashing green twice äänenvoimakkuusraja on saavutettu.
Palaa oranssina LED solid orange Bass Reduction -tila tai Hospitality Mod eEnabled. (Huomautus: Hospitality-tila on käytettävissä vain tietyissä sovelluksissa, kuten hotellin käytössä)
Punainen & vihreä vastavalo LED flashing green and red Vianmääritystila - äänisignaali havaittu
Vilkkuu punaisena LED flashing red Vianmääritystila - äänisignaalia ei havaittu
Palaa punaisena LED solid red Vianmääritystila - digitaaliset nollat vastaanotettu