Kannettava Bose S1 Pro Bluetooth® -kaiutinjärjestelmä

Myynnissä 2018–2024

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

LED-merkkivalojen tilavalot ja tiedot

Lue, mitä tuotteen LED-merkkivalo kertoo tuotteen tilasta.

S1 Pro Multi-position PA -järjestelmän LED-merkkivalon tila

Virran merkkivalo

Virran merkkivaloja on kaksi: Yksi järjestelmän etuosassa ja toinen järjestelmän takaosassa virtakytkimen vieressä.

Järjestelmä ei ole käytössä
Sininen järjestelmä on käytössä
Punainen järjestelmävika

Bluetooth-merkkivalo

Bluetooth-merkkivalo sijaitsee Bluetooth-painikkeessa yhteyden/ohjauspaneelin Input 3 (tulo 1) -kohdassa.

Bluetooth ei ole käytössä
Valkoinen (vilkkuu) pariliitostila / yhdistäminen
Bluetooth -laitteeseen on yhdistetty valkoinen (palaa)

Signaalin merkkivalo

Signaalimerkkivaloja on 3: Yksi tulojen 1, 2 ja 3 äänenvoimakkuuden säätönupin yläpuolella.

Ei pala tai matalan tason signaali on esillä
Vihreä signaali esillä
Punaisen signaalin katkaisu

Akun LED-merkkivalo

Jos käytät lisävarusteena saatavaa akkua, järjestelmän virtakytkimen vieressä oleva merkkivalo ilmaisee akun varaustilan vilkkumalla virran ollessa kytkettynä. Voit tarkistaa latauksen milloin tahansa painamalla -painiketta kahdesti Bluetooth Painike osassa Input 3.

Sininen - 4 välähdystä 75 - 100 % latauksesta
Sininen - 3 välähdystä 50 - 74 % latauksesta
Sininen - 2 välähdystä 25 - 49 % latauksesta
Sininen - 1 välähdystä 10 - 24 % latauksesta
Punainen - 1 välähdystä alle 10 %:n lataukseen
Ei pala , ei lataudu, tai  kun laite on kytketty verkkovirtaan , akku on ladattu täyteen