ProFlight Aviation -kuulokkeet

Myynnissä 2018 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

LED-merkkivalojen tilavalot ja tiedot

Lue, mitä tuotteen LED-merkkivalo kertoo tuotteen tilasta.

Bluetooth®-merkkivalo

Bluetooth-valon tila Tuotteen tila Virtavalon tila
Violetti, vilkkuu synkronoituna virran merkkivalon kanssa Löydettävissä/pariliitostilassa Vihreä tai oranssi
Sininen, vilkkuu synkronoituna akun merkkivalon kanssa Bluetooth-tekniikka on käytössä, eikä sitä ole yhdistetty puhelimeen Vihreä tai oranssi
Sininen, vilkkuu synkronoituna akun merkkivalon kanssa Bluetooth-tekniikka on käytössä ja yhdistetty puhelimeen Vihreä tai oranssi
Sininen, vilkkuu synkronoituna akun merkkivalon kanssa Yhdistetty puhelimessa on aktiivinen puhelu Vihreä tai oranssi
Ei merkkivaloa Bluetooth-tekniikka ei ole käytössä Vihreä tai oranssi
Ei merkkivaloa Bluetooth-tekniikka on poissa käytöstä akkuvirran säästämiseksi Punainen

Virran merkkivalo tilan merkkivalo

Light State Indicates Light flash rate (approximate)
Vilkkuu hitaasti vihreänä virta päällä käyttäen ilma-aluksen virtaa yksi välähdys kahden sekunnin välein
Vilkkuu vihreänä virta päällä akkuvirralla. Paristot välähtävät yhtä kertaa sekunnissa
Nopeasti vilkkuva keltainen virta käytössä, kun virta on vähissä.
Enintään kahdeksan tuntia jäljellä
kaksi välähdystä sekunnissa
Vilkkuu nopeasti punaisena virta on kytketty, kun paristojen virta on erittäin vähissä.
Enintään kaksi tuntia jäljellä
neljä välähdystä sekunnissa
LED -merkkivalo ei pala tai paristot ovat tyhjät