Lifestyle® 38 -DVD-kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2004–2006

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

LED-merkkivalojen tilavalot ja tiedot

Lue, mitä tuotteen LED-merkkivalo kertoo tuotteen tilasta.

Lifestyle Acoustimass -bassoyksikön LED-tilailmaisin

Green LED Orange LED Description
Pois päältä ei virtaa
OFF vilkkuu , kun virta kytketään ensimmäisen kerran ennen järjestelmän käynnistämistä, laitteisto asettaa merkkivalot tähän tilaan
5 Hz:n vastavalo 5 Hz:n vastavalo vilkkuu heti käynnistyksen jälkeen - jos LED-valot jäävät tähän tilaan, POST-käynnistystestissä on ongelma: JOKO FLASH ei tarkistussummana tai SDRAM-muistitesti epäonnistui
Kun 5 sekunnin välein kortti on sammutettu, alustettu, äänitulokaapeli irrotettu
2 Hz Off Board -kortti on kytketty päälle, alustettu, mediakeskus on sammutettu
Media Center on kytkenyt virran ja S/PDIF on käytössä
1 Hz:n Counterblink 1 Hz:n Counterblink -kortti saa virran, alustetaan, mediakeskus on ottanut virran käyttöön (tai ASCII-HANATILASSA), S/PDIF ei ole käytössä
Jos merkkivalo vilkkuu satunnaisesti , vihreä merkkivalo vilkkuu aina, kun tavu vastaanotetaan mediakeskuksesta. Tämä vilkkuminen muuttaa vihreän merkkivalon nykyistä tilaa, eli Normaali 1 Hz:n taajuus voidaan pilkkoa saapuvista tiedoista
5 Hz Counterblink 5 Hz Counterblink jos taulu läpäisi POST-testin ja näyttää yleensä olevan OK, tämä tila ilmaisee, että on tapahtunut katastrofaalinen ohjelmistovirhe
Ei pala palaa tasaisesti ilmoittaa merkittävistä laitteisto- tai ohjelmisto-ongelmista

Huomautus: Jos bassoyksikön keinukytkimiä ei ole asetettu oikein, vilkkuminen voi tapahtua vuorotellen