Lifestyle® 18 -DVD-kotiviihdejärjestelmä

Myynnissä 2003–2004

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

LED-merkkivalojen tilavalot ja tiedot

Lue, mitä tuotteen LED-merkkivalo kertoo tuotteen tilasta.

Lifestyle Acoustimass -moduulin LED-tilailmaisin

Green LED Orange LED Description
Ei virtaa
Ei vilku virta kytketty, mutta järjestelmä ei ole käynnistynyt
Counterblink: 5 kertaa sekunnissa , Countblink: 5 kertaa sekunnissa jos merkkivalot jäävät tähän tilaan virran kytkemisen jälkeen ja järjestelmän käynnistymisen jälkeen, järjestelmän itsetarkistuksessa on ongelma
Kun Media Center sammutetaan 5 sekunnin välein, bassoyksikkö on valmiustilassa
Bassoyksikön virta on kytketty 1 kerran sekunnissa da digital signa lis läsnä
Counterblink: 1 kerta sekunnissa , Countblink: Yksi kerta sekunnissa bassoyksikkö saa tehonsa mutta siellä i ei digitaalista signaalia
Valo vilkkuu satunnaisessa järjestyksessä, kun mediakeskus vastaanottaa tietoja. Tämä saa vilkkumisen näyttämään satunnaiselta ja erilaiselta kuin th enormal  1flash per secon drate
Counterblink: 5 kertaa sekunnissa , Countblink: 5 kertaa sekunnissa ohjelmistovirhe
Ei käytössä kiinteä laite- tai ohjelmistovirhe