Bose TV Speaker -kaiutin

Myynnissä 2020 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

LED-merkkivalojen tilavalot ja tiedot

Lue, mitä tuotteen LED-merkkivalo kertoo tuotteen tilasta.

TV-kaiuttimen LED-tila:

icon  TV ja icon Bluetooth-merkkivalot

Status Information
LED blinking white quicklyLED blinking white quickly Valkoinen - sykkivä järjestelmä käynnistyy

icon  TV:n merkkivalo

Status Information
LED solid white Valkoinen - kiinteä TV-lähde on valittu
LED blinking white quickly Valkoinen – valo vilkkuu aina, kun komento vastaanotetaan kaukosäätimestä
LED blinking white quickly Valkoinen - sykkivä järjestelmä on mykistetty
LED blinking white quickly Vihreä TV-lähde on valittu ja valintatila on käytössä
LED solid amber Oranssi – vilkkuva järjestelmä päivittyy
LED solid amber Punainen - järjestelmävirhe vilkkuu . Katkaise virta 30 sekunniksi ja yritä uudelleen

icon  Bluetooth-merkkivalo

Status Information
LED solid white Valkoinen - Bluetooth -lähde on valittu
LED blinking white quickly Valkoinen - vilkkuu yhteyden muodostaminen Bluetooth-laitteeseen tai komennon vastaanottaminen kaukosäätimestä.
LED blinking white quickly Valkoinen - sykkivä järjestelmä on mykistetty
LED blinking white quickly Vihreä Bluetooth-lähde on valittuna ja valintatila on käytössä
LED solid amber Sininen – vilkkuu Valmis muodostamaan yhteyden Bluetooth-laitteeseen