Bose A30 Aviation Headset

Myynnissä 2023 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

LED-merkkivalojen tilavalot ja tiedot

Lue, mitä tuotteen LED-merkkivalo kertoo tuotteen tilasta.

Virta- ja Bluetooth-valot sijaitsevat ohjausmoduulin etuosassa.

Virran merkkivalo

Power source Power light status Product status
Ilma-alus vilkkuu hitaasti vihreänä virta kytkettynä
Akku vilkkuu vihreänä virta päällä—akut ovat erittäin tyhjät (jäljellä vähintään 8 tuntia)
Akku vilkkuu oranssina virta on päällä—akut ovat vähissä (jäljellä noin 2–8 tuntia)
Akku vilkkuu punaisena virta päällä—akut vähissä (enintään 2 tuntia jäljellä) HUOMAATHAN: Bluetooth-malleissa Bluetooth-toiminto ei ole käytössä, kun akut saavuttavat tämän tason, jotta virtaa ei jää. Kuulet äänimerkin, joka osoittaa, että Bluetooth-laite on irrotettu ja Bluetooth-toiminto on poissa käytöstä.
Ilma-alus tai akku ei virtaa tai akut ovat tyhjät

HUOMAUTUKSIA:
  • Uusien AA-alkaliparistojen virta on jopa 45 tuntia. Akun kesto vaihtelee ilma-aluksen melutason, lämpötilan, korvatyynyn kunnon, Bluetooth-ominaisuuden käytön ja akkujen iän mukaan
  • Muut akkukemisidot voivat tuottaa erilaisia tuloksia. Akun käyttöikä voi vaihdella, eikä akun käyttöiän ilmaisin välttämättä ole tarkka

Bluetooth-valo

HUOMAUTUS: Tämä osa koskee vain Bluetooth-malleja. Osoittaa mobiililaitteen yhteyden tilan.
Bluetooth light Status Product Status
Vilkkuu violettina (synkronoituna virtavalon kanssa) Valmis muodostamaan yhteyden
Vilkkuu sinisenä (synkronoituna virran merkkivalon kanssa) yhdistetään/yhdistetään

Tilavalojen himmentäminen

• Voit himmentää Bluetooth- ja virtavalot painamalla virtapainiketta kahdesti.
  • Voit palauttaa kirkkauden painamalla Powe ragain -painiketta tai sammuttamalla kuulokkeen ja käynnistämällä sen uudelleen.

Tilavalojen sammuttaminen

• Sammuta Bluetooth- ja virtavalot painamalla virtapainiketta kolme kertaa.
  • Voit sytyttää valot uudelleen painamalla virtapainiketta uudelleen tai sammuttamalla kuulokkeen ja käynnistämällä sen uudelleen.
HUOMAUTUS: Tilavalot palautuvat oletusarvoiseksi aina, kun kuulokkeeseen kytketään virta.