Wave® SoundTouch® IV -musiikkijärjestelmä

Myynnissä 2015–2019

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Automaattisen virrankatkaisun ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Automaattisen virrankatkaisun ansiosta laite sammuu automaattisesti ja siirtyy valmiustilaan, jos sitä ei käytetä pitkään aikaan. Tämä on hyödyllistä esimerkiksi virran säästämiseksi, jos laite jätetään vahingossa päälle.

Automaattisen virrankatkaisun ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä.

Asioita tietää

• Automaattinen virrankatkaisu on oletusarvoisesti käytössä, ja järjestelmä sammuu automaattisesti, jos sitä ei käytetä 20 tai 3 minuuttiin: Järjestelmät, joiden ohjelmistoversio on vanhempi kuin 04.01.00, sammutetaan 30 minuutin kuluttua
  • Jos järjestelmä toistaa ääntä, mutta mitään toimintoja ei tehdä, se sammuu automaattisesti 24 tunnin kuluttua riippumatta automaattisen virrankatkaisun asetuksesta. Tämä 24 tunnin ajastin nollautuu, kun jotakin kaukosäätimen painiketta painetaan

Automaattisen virrankatkaisun määrittäminen:

1. Paina kaukosäätimen Alarm Setup (Menu) -painiketta ja pidä sitä painettuna , kunnes -SETUP MENU- tulee näkyviin järjestelmään
  2. Paina Tune/MP3 > -painiketta toistuvasti, kunnes -AUTO OFF- tulee näkyviin
  3. Valitse painikkeilla Time + tai – YES (kyllä) tai NO (EI)
  4. Poistu  valikosta painamalla Alarm Setup (Valikko) -painiketta tai odottamalla 10 sekunnin ajan.