Bose QuietComfort® 45 Headphones

Myynnissä 2021–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Automaattisen virrankatkaisun ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Automaattisen virrankatkaisun ansiosta laite sammuu automaattisesti ja siirtyy valmiustilaan, jos sitä ei käytetä pitkään aikaan. Tämä on hyödyllistä esimerkiksi virran säästämiseksi, jos laite jätetään vahingossa päälle.

Valitse Bose Music -sovelluksella aika, jonka kuluttua laite sammuu automaattisesti:

Bose Music -sovelluksessa säädettävä automaattinen virrankatkaisu ei ole koskaan käytössä, mutta sen jälkeen kuulokkeiden virta katkeaa automaattisesti, jos niitä ei toisteta.

Automaattisen virrankatkaisun asetuksen säätäminen :
  1. Avaa Bose Music -sovellus ja muodosta yhteys tai valitse kuulokkeet.
  2. Napauta Asetukset-kuvaketta (ylhäällä oikealla).

3. Valitse virta

4. Valitse ajankohta.