Bose Sleepbuds™ II

Myynnissä 2020–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Käyttämällä puhelintilaa

Puhelin-vapaa-tilassa esivalittu uniääni kuuluu heti, kun unikuulokkeet poistetaan latauskotelosta, sovellusta ei tarvita.

Siirry puhelimen Vapaa-tilaan tai poistu siitä.

Huomautus: Hälytykset ja ilmoitukset eivät ole käytettävissä puhelimen ollessa vapaana.

1. Liitä nupit mobiililaitteeseen
  2. Ota käyttöön Bose Sleep -sovelluksen oikeassa yläkulmassa oleva Asetukset-kuvake

3.   Valitse OPTIONS -kohdasta Puhelinvapaa tila

4. Vie vinkit ja napauta sitten kohtaa Got it

5. Valitse Set up Phone-Free Mode (Määritä puhelimen vapaa tila)

6. Määritä My Sounds(Omat äänet)-, Sleep Timer (Uniajastin)- ja Volume (Äänenvoimakkuus) -asetukset ja valitse sitten Enable Phone-Free Mode(

T ooexit Phone-Free mode (poistu puhelimesta – vapaa tila):

Puhelin-vapaa-tilassa SLEE -sovelluksen päänäytössä näkyy Poista käytöstä puhelimen vapaa tila -painike. Poista toiminto käytöstä napauttamalla sitä ja vahvista pyydettäessä.