Bose SoundLink Flex Bluetooth® -Kaiutin

Myynnissä 2021 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Mediatoisto- ja puhelutoimintojen hallitseminen

Tuotteen eri ohjausobjektien selitykset.

Kaiuttimen hallintalaitteet

Mediatoisto- ja äänenvoimakkuustoiminnot

Function Button Press
Toisto/tauko paina monitoimitoimintoa icon -painike
Siirry eteenpäin paina monitoimitoimintoa icon painiketta nopeasti kaksi kertaa
Siirry taaksepäin paina monitoimitoimintoa icon painiketta kolme kertaa nopeasti
Äänenvoimakkuuden lisäys paina + -painiketta
Äänenvoimakkuuden vähennyspaine -

Puhelutoiminnot

Function Button Press
Puheluun vastaaminen ja puhelun lopettaminen paina monitoimitoimintoa icon -painike
Hylkää saapuva puhelu paina monitoimipainiketta pitkään icon painiketta 1 sekunnin ajan
Vastaa toiseen saapuvaan puheluun ja aseta nykyinen puhelu pitoon puhelun aikana. Paina monitoimipainiketta icon -painike
Hylkää toinen saapuva puhelu ja pidä käynnissä oleva puhelu painettuna puhelun aikana icon painiketta 1 sekunnin ajan
Voit vaihtaa kahden puhelun välillä painamalla monitoimipainiketta pitkään icon painiketta nopeasti kaksi kertaa
Voit soittaa puhelun ääniohjauksella , kun puhelu ei ole käynnissä, painamalla -painiketta ja -painiketta icon butto n 1 sekunnin ajan. Kaikki mobiililaitteet eivät ehkä tue ääniohjausta. Lisätietoja on laitteen käyttöohjeessa.
Mykistä puhelu tai poista mykistys puhelun aikana painamalla samanaikaisesti painikkeita + ja -