Langattomat SoundSport-kuulokkeet

Myynnissä 2022–2022

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Langattomien SoundSport-kuulokkeiden kanssa

Tile helpottaa kadonneiden kuulokkeiden etsimistä. Bose Connect -sovelluksella voit päivittää kuulokkeiden ohjelmiston Tile-ohjelmiston mukana. Lataa sitten Tile-sovellus ja aktivoi ominaisuus kuulokkeissasi helppojen ohjeiden avulla. Tämän jälkeen musiikkisi pysyy aina tallessa.

Mikä on Kile?

Tiili on pieni Bluetooth-ranneke, joka toimii aivan kuin etsiisit kadonneista kohteista – mutta paremmin. Kiinnitä, kiinnitä tai aseta ruudut arkipäivän esineille ja seuraa niitä helppokäyttöisen sovelluksen avulla.

Mitä laatat ovat olemassa?

Miten käytät ruudua?

Aseta laatta kaikkeen, mitä et halua menettää.

Järjestä-sovelluksella voit etsiä oman ruuduesi:

1. Tarkista lähellä - Jos ruutu on Bluetooth-alueella, näet vihreän ympyrän, joka tarkoittaa, että olet muodostanut yhteyden. Paina Etsi ja kuuntele, niin kuulet äänen, joka voimistuu vähitellen kuulokkeesta.
  2. Viimeksi nähty -  Jos ruudukko ei ole lähellä, tarkista, missä olet viimeksi ollut yhteydessä siihen. Kartassa näkyy viimeinen paikka, jossa sovellus on nähnyt ruudulle. Mene sinne ja yritä muodostaa yhteys ruudulle (vaihe 1)
  3. Ilmoita, kun löytyi - Jos ruudukko ei ole viimeisen kerran lähtenyt siitä, listaa sen yhteisön voima napauttamalla Ilmoita, kun Found. Tämä ilmoittaa, kun ruudulle on päivitetty sijainti, jotta voit etsiä sen.

Ja nyt langattomista SoundSport-kuulokkeista voi tulla kuin kupera!

Alkaen 31. Lokakuuta 2018, kuulokkeissa on laiteohjelmistopäivitys, joka mahdollistaa Tile-ohjelmiston käytön. Langattomat SoundSport-kuulokkeet käyttävät Tileen Bluetooth-seurantatekniikkaa, jonka avulla voit etsiä kuulokkeet, jos ne piiloutuvat läheltä tai jos näet, missä kuulokkeet on viimeksi yhdistetty, kaikista puhelimen Tile-sovelluksesta.

Tarvitaanko erityinen sovellus?

Kyllä. Jos olet Bosen ensimmäinen käyttäjä, lataa Bose Connect -sovellus. Tämä sovellus varmistaa, että kuulokkeesi saavat uusimman laiteohjelmistopäivityksen, joka sisältää myös Pile-toiminnon. Kun olet tarkistanut, että langattomissa SoundSport-kuulokkeissa on ajan tasalla oleva laiteohjelmisto, lataa Tile-sovellus ja aktivoi kuulokkeesi Tile-kuulokkeiden avulla. Jos sinulla on jo Tile-tili, voit kaikki lisätä langattomat Bose SoundSport -kuulokkeet.
Laattaa sovellus Androidille
Järjestä ap iOS-laitteille

Miten aktivoin langattomat Bose SoundSport -kuulokkeet?

1. Lataa Tile-sovellus
  2. Luo ja vahvista tili
  3. Avaa Tile-sovellus, napauta +-merkkiä ja valitse sitten Bose SoundSport -langattomat nappikuulokkeet.
  4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita. Voit aktivoida laitteen noudattamalla kuulokkeiden lataukseen ja virrankytkemiseen liittyviä ohjeita
  5. Pidä kuulokkeita puhelimen lähellä, kunnes näet aktivoinnin onnistuneesta viestistä
  6. Kun olet lisännyt Bose SoundSport Wireless -laitteen Tile-tilillesi, voit paikantaa kuulokkeet ja kuunnella niitä
    Huomautus: Jos SoundSport-kuulokkeet eivät näy Tile-sovelluksessa, poista Tile-sovelluksen asennus ja asenna se uudelleen.
Lisätietoja on osoitteessa Tile.com.