Bose QuietComfort® 45 Headphones

Myynnissä 2021–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Bluetooth®-kuulokkeiden liittäminen lentokoneen viihdejärjestelmään

Ohjeet Bluetooth-kuulokkeiden liittämisestä lennon aikana suorivaan viihdejärjestelmään.

Liitä Bose Bluetooth® -kuulokkeet lennon aikana yhteensopivaan viihdejärjestelmään Bluetooth®-lähettimellä

Lennon aikana edustusjärjestelmissä on yleensä 3,5 mm:n kuulokeliitäntä käsinojassa. Bluetooth-kuulokkeiden käyttäminen edellyttää Bluetooth-lähettimen liittämistä kuulokeliitäntään ja pariliitoksen muodostamista kuulokkeiden kanssa.

Nämä löytyvät Amazonista ja muista elektroniikkaliikkeistä. Vuonna Amazon.com ( ja muualla) löytyneen langattoman TaoTronics-Bluetooth-lähettimen toimivuus Bosen langattomien kuulokkeiden kanssa on testattu ja tunnettu. Jotkin käyttäjät saattavat huomata, että äänen toisto viivästyy videon katsomisessa. Tämä johtuu prosessointirajoituksista, kun Bluetooth-tekniikkaa ei ole integroitu videolaitteeseen.