QuietComfort 35 II ‑langattomat kuulokkeet

Myynnissä 2017–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Amazon Alexan käyttäminen

Voit pyytää Alexaa toistamaan musiikkia, lukemaan uutiset, tarkistamaan sään, ohjaamaan kodin älylaitteita ynnä muuta. Alexa elää pilvessä ja on aina älykkäämpi ja lisää uusia ominaisuuksia, jotka toimitetaan tuotteeseesi automaattisesti. Alexan käyttäminen laitteessa on helppoa, ja näytämme sinulle, miten se toimii.

Voit käyttää Alexaa seuraavasti.

Voit puhua Amazon Alexalle kuulokkeilla. Voit pyytää Alexaa toistamaan musiikkia, lukemaan uutiset, tarkistamaan sään, ohjaamaan kodin älylaitteita ynnä muuta. Alexa toimii pilvessä ja oppii jatkuvasti uusia ominaisuuksia, jotka saat laitteeseesi automaattisesti. Alexan käyttö kuulokkeilla on yksinkertaista: paina ja pyydä, niin Alexa vastaa välittömästi.

Huomautus: Amazon Alexa ei ole käytettävissä kaikilla kielillä ja kaikissa maissa.
  1. Yhdistä kuulokkeet mobiililaitteeseen.
  2. Valitse Bose Connect -sovelluksessa Asetukset > toimintopainike > Alexa
  3. Avaa Amazon Alexa -sovellus tai lataa se, jos sitä ei ole vielä asennettu. Noudata sovelluksen ohjeita.

Amazon Alexan käyttäminen

Aloita Alexan käyttö painamalla toimintopainiketta ja vapauttamalla se.
Things to try Examples of what to say
Toista ääni Toista tanssimusiikkia.
Huomautus: Amazon Music on määritetty oletusmusiikkipalveluksi. Jos haluat vaihtaa oletusmusiikkipalvelua, käytä Alexa-sovellusta.
Alexa:  What's the Weather? (Mikä sää on?)
Toista ääntä tietystä musiikkipalvelusta  Toista NPR TuneIn-tilassa.
Lue lisää taitoja : Mitä uusia taitoja sinulla on?
Lopeta Alexa , kun Alexa puhuu, paina toimintopainiketta ja vapauta se. Sano sitten Stop (Pysäytä).