Bose Noise Cancelling Headphones 700

Myynnissä 2019–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Amazon Alexan käyttäminen

Voit pyytää Alexaa toistamaan musiikkia, lukemaan uutiset, tarkistamaan sään, ohjaamaan kodin älylaitteita ynnä muuta. Alexa elää pilvessä ja on aina älykkäämpi ja lisää uusia ominaisuuksia, jotka toimitetaan tuotteeseesi automaattisesti. Alexan käyttäminen laitteessa on helppoa, ja näytämme sinulle, miten se toimii.

Voit käyttää Alexaa seuraavasti.

Voit käyttää kuulokkeissasi Amazon Alexa -virtuaaliavustajaa. Voit pyytää Alexaa toistamaan musiikkia, lukemaan uutiset, tarkistamaan sään, ohjaamaan kodin älylaitteita ynnä muuta. Alexan käyttö kuulokkeissa on yksinkertaista: riittää, kun pyydät. Kun esität pyynnön tai käytät Virtuaaliavustaja-painiketta, Alexa vastaa välittömästi.

Huomautus: Amazon Alexa ei ole käytettävissä kaikilla kielillä ja kaikissa maissa.

Virtuaaliavustajapainikkeen määrittäminen Amazon Alexaan

Varmista, että mobiililaite on yhdistetty Wi-Fi®- tai mobiiliverkkoon.
  1. Käynnistä Bose Music -sovellus. Yhdistä kuulokkeet laitteeseesi ja valitse ne sovelluksessa.
  2. Valitse Asetukset > Voice Assistant ja Alexa. Sinun on ehkä määritettävä kuulokkeet Alexa-sovelluksessa napauttamalla Alex aton alla olevaa Asetukset-kohtaa

Virtuaaliavustajapainikkeen käyttö

Amazon Alexaa ohjataan Virtuaaliavustaja-painikkeella. Tämä sijaitsee oikeanpuoleisessa korvakuvussa.
Things to try What to do
Puhu Alexalle paina Voice Assistant -painiketta ja vapauta se. Afte ryou kuule ääni, sano pyyntösi.
Luettelo kokeiltavia asioita on osoitteessa https://www.amazon.com/usealexa
Lopeta Alexa paina Voice Assistant -painiketta ja vapauta se