QuietComfort 35 II ‑langattomat kuulokkeet

Myynnissä 2017–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Amazon Alexa -puheavustajan lisääminen tai poistaminen

Amazon Alexa -puheavustajan avulla voit hallita Bose-tuotetta helposti puhumalla sille. Lue, miten voit yhdistää Amazon- ja Bose-tilisi Alexan käyttöä varten. Voit myös tarvittaessa selvittää, miten Alexa poistetaan Bose-tililtäsi.

Alexan määrittäminen kuulokkeille:

1. Jos Alexa-sovellusta ei ole asennettu laitteeseen, lataa ja asenna se laitteen sovelluskaupasta
  2. Avaa Bose Connect -sovellus ja yhdistä kuulokkeet
  3. Napauta oikeassa yläkulmassa Settings (Asetukset) -kuvaketta

4. Napauta toimintopainiketta

5. Valitse Alexa napauttamalla oikealla olevaa ympyrää

6. Avaa Alexa-sovellus valitsemalla Siirry Alexan asetuksiin
  7. Valitse Alexa-sovelluksessa kuulokkeet

8. Tarkista laitteen asetukset -näytön tiedot ja valitse JATKA
    Vinkki: Jos saat kehotteen sallia Alexan käytön taustalla, valitse Salli. Jos valitset estä, kuulokkeet eivät voi käyttää Alexaa

9. Valitse kuulokkeet KÄYTETTÄVISSÄ OLEVAT LAITTEET -osasta ja valitse JATKA
    Huomautus: Kuulokkeiden löytäminen saattaa kestää hetken

10. Jos toinen ääniavustaja on käytössä, valitse JATKA Alexan käyttöä varten. Muussa tapauksessa valitse VALMIS.