Bose Noise Cancelling Headphones 700

Myynnissä 2019–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Amazon Alexa -puheavustajan lisääminen tai poistaminen

Amazon Alexa -puheavustajan avulla voit hallita Bose-tuotetta helposti puhumalla sille. Lue, miten voit yhdistää Amazon- ja Bose-tilisi Alexan käyttöä varten. Voit myös tarvittaessa selvittää, miten Alexa poistetaan Bose-tililtäsi.

Alexan määrittäminen kuulokkeilla:

Ennen aloittamista

Jos Amazon Alexa -sovellusta ei ole asennettu laitteeseen, asenna se App Storesta tai Google Playsta.

Alexan määrittäminen

1. Avaa Bose Music -sovellus ja valitse (tai yhdistä) kuulokkeet

2. Valitse Asetukset

3. Valitse Voice Assistant (Ääniohjattu toiminto)

4. Napauta Alexaa
  5. Jatka asennusta valitsemalla Setup & Settings (Asetukset)
    Huomautus: Jos laitteeseen on asennettu Alexa-sovellus, sen pitäisi avautua automaattisesti. Jos se ei toimi, avaa Alexa ja valitse Valikko > Lisää laite

6. Valitse Alexa-sovelluksessa Jatka

7. Kun näyttöön tulee kehote, voit antaa sovelluksen toimia taustalla valitsemalla Salli. (Jos et salli tätä, Alexaa ei voi määrittää)
  8. Valitse Bose-tuotteesi käytettävissä olevien laitteiden luettelosta

9. Valitse JATKA ja odota, kun Alexa muodostaa yhteyden laitteeseen, ja valitse sitten Valmis.

Android