QuietComfort 35 II ‑langattomat kuulokkeet

Myynnissä 2017–2023

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Kuulokkeet eivät toimi Alexan kanssa

Jos teet pyynnön Amazon Alexa -avustajalle painamalla kuulokkeiden -painiketta, mutta Alexa ei vastaa, kokeile seuraavia toimia:

Varmista Alexa-sovelluksessa, että tuote on yhteydessä Alexaan.

Jos et ole vielä tehnyt niin, lataa ja asenna maksuton Alexa-sovellus Android- tai iOS-laitteeseen. Alexa-sovelluksessa sinun on linkittää tuote Alexaan. Kun yhteys on yhdistetty, yritä uudelleen.

Käynnistä Bluetooth-laite uudelleen.

Elektroniikka, kuten matkapuhelimet, tablet-laitteet tai tietokoneet , on ehkä nollattava, jotta pienet ongelmat voidaan korjata. Tämä tehdään yleensä sammuttamalla laite ja käynnistämällä se uudelleen.

Varmista, että toimintopainike on määritetty käyttämään Amazon Alexaa.

Valitse Bose Connect -sovelluksessa Asetukset >, toimintopainike >, Amazon Alexa

Tarkista, että laite on liitetty langattomaan verkkoon.

Alexa tarvitsee Internet-yhteyden. Koska kuulokkeet alkavat Alexa mobiililaitteellasi, mobiililaitteessa on oltava aktiivinen Internet-yhteys Alexaa t oresmond (eli  kodin Wi-Fi-yhteys tai mobiilidata). Tarkista laitteen Internet-yhteys tai etsi laitteesta Internet-yhteys ja tarkista, onko laitteessa langaton signaali.

Etsi Bluetooth-laitteesta saatavilla olevia Bluetooth-tuotteita.

Yritä poistaa Bluetooth käytöstä Bluetooth-laitteessa ja käynnistää uudelleen, jotta voit etsiä lähellä olevia Bluetooth-kuulokkeita ja -kaiuttimia uudelleen. Jos produc tstill ei näy, siirry laitteen Bluetooth-asetuksiin ja etsi käytettävissä olevia tuotteita. Valitse tuote.