Bose Frames Tenor

Myynnissä 2020–2022

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Tuotteen poistaminen Bose Music -tililtäsi

Bose Music -tilillesi lisäämiäsi tuotteita ei voi linkittää tiliisi. Tämä auttaa järjestämään sovelluksen, jos et enää omista tai käytä tiettyä tuotetta.

Tuotteen poistaminen Bose Music -tililtäsi:

1. Napauta Bose Music -sovelluksessa Oma tili -kuvaketta icon oikeassa yläkulmassa.
  2. Valitse Hallitse tuotteita.

3. Valitse oikeasta yläkulmasta Muokkaa.

4. Valitse poistettava tuote napauttamalla tuotteen nimen vasemmalla puolella olevaa ympyrää. Kun tämä vaihtoehto on valittuna, ympyrä muuttuu punaiseksi.
  5. Valitse vasemmasta yläkulmasta Poista ja vahvista pyydettäessä.