SoundLink Revolve+ -Bluetooth®-kaiutin

Myynnissä 2021–2022

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Akun suojaustilaan siirtyminen tai siitä poistuminen

Laite on tasattu akun suojaustilaan, joka säästää akun virtaa, kun järjestelmä irrotetaan pistorasiasta ja sitä ei käytetä vähään aikaan. Näytämme, miten se toimii ja miten se voidaan poistaa akun suojaustilasta.

Voit poistua akun suojaustilasta liittämällä laitteen verkkopistorasiaan.

Järjestelmä siirtyy akun suojaustilaan, jotta akun virta säilyy, kun järjestelmä kytketään irti ja sitä ei käytetä kolmeen päivään ja jäljellä oleva varaus on alle 10 prosenttia. Voit aktivoida järjestelmän uudelleen kytkemällä sen verkkovirtaan.

Huomautus: Älä säilytä järjestelmää pitkiä aikoja, kun akun merkkivalo vilkkuu punaisena. Älä säilytä järjestelmää täydessä latauksessa pitkiä aikoja.