Tuotteen jakamisen ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Kun jakamisasetus on käytössä, kaikki, jotka ovat yhteydessä samaan verkkoon kuin tuote, voivat lisätä tuotteen omaan tiliinsä ja hallita sitä Bose Music -sovelluksella. Tämä on kätevää perheelle ja ystäville.

Tärkeä huomautus: Kun jakamisasetus muutetaan käyttöön-asetukseksi pois, kaikki, jotka ovat aiemmin lisänneet tuotteen tililleen (ja joilla on edelleen pääsy samaan verkkoon), voivat edelleen hallita sitä Bose Music -sovelluksella.

Jakamistilan ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä:

Jakamisen ansiosta saman Wi-Fi-verkon käyttäjät voivat hallita samoja Bose-tuotteita omalla Bose Music -tilillään. Jakamisen avulla käyttäjät voivat

• Kuuntele soittolistoja ja asemia oman Bose Music -tilinsä musiikkipalveluista

• Toista, keskeytä ja säädä äänenvoimakkuutta (jaetussa tuotteessa tai ryhmitetyissä tuotteissa)

• Muuta tuotteen asetuksia

• Irrota puheavustaja ja määritä uusi puheavustajan tili

• Määritä uusi esiasetus tai muuta olemassa olevia esiasetuksia

Huomautus: Kavereita ja perheenjäseniä, joilla ei ole Bose Music -tiliä, voi toistaa musiikkia Bluetooth™ -yhteydellä tai muun valmistajan sovelluksella, joka tukee Wi-Fi-toistoa.

Jakotilan muuttaminen:

Huomioi seuraavat seikat, ennen kuin valitset jakamistilan:

• Kun tuotteen jakaminen on poissa käytöstä, käyttäjät, jotka ovat lisänneet tuotteen tililleen jakamisen ollessa käytössä, voivat edelleen hallita tuotetta ja tehdä muutoksia. Uusia käyttäjiä ei voi kuitenkaan lisätä tuotteeseen, ennen kuin jakaminen otetaan uudelleen käyttöön. Jos haluat lopettaa tuotteen jakamisen kaikkien niiden käyttäjien kanssa, jotka ovat lisänneet tuotteen omaan tiliinsä, palauta järjestelmän tehdasasetukset, määritä järjestelmä uudelleen ja valitse asennuksen aikana kehotettaessa, että et jaa tuotetta
  • Jos käyttäjä lisää tai määrittää tuotteen tililleen ja mahdollistaa tuotteiden jakamisen, kaikki saman verkon käyttäjät voivat lisätä tuotteen omaan Bose Music -tiliinsä ilman, että tuote on määritetty uudelleen
  • Jos tuotteen alun perin määrittänyt käyttäjä poistaa tuotteen tililtäsi, tuote poistetaan myös kaikista jaetuista tileistä ilmoittamatta käyttäjille näistä jaetuista tileistä
  1. Napauta Bose Music -sovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa Settings (Asetukset) -kuvaketta.
  2. Valitse jakaminen

3. Valitse asetus

4. Sulje napauttamalla < -kuvaketta vasemmassa yläkulmassa.